Zverev: Đoković je najveći svih vremena, ali ne može se sve osvojiti

Nemački teniser Aleksander Zverev rekao je danas, posle plasmana u finale Olimpijskih igara, da je Novak Đoković "najveći svih vremana", ali je istakao i da ne može da osvoji sve.
Zverev: Đoković je najveći svih vremena, ali ne može se sve osvojiti
Foto: FoNet/AP
"Osvojio je 20 grend slemova. Ne može se osvojiti sve. Rekao sam mu da je najveći svih vremena. Znam da je jurio istoriju, Zlatni slem. Naravno da sam srećan što sam pobedio, ali takođe znam i kako se on oseća", rekao je Zverev.
 
Zverev se plasirao u finale olimpijskog turnira u Tokiju pošto je danas posle velikog preokreta pobedio najboljeg igrača sveta Novaka Đokovića sa 1:6, 3:6, 6:1.
 
On je tako sprečio Đokovića u nameri da postane prvi teniser koji je u jednoj godini osvojio sva četiri grend slema i olimpijsko zlato, tako da Šrefi Graf za sada ostaje jedina kojoj je pošlo za rukom da osvoji Zlatni slem 1988. godine.
 
Protivnik Nemcu u meču za zlato biće Rus Karen Hačanov koji je pobedio Pabla Karenja Bustu u polufinalu.
 
Đoković, koji nije izgubio otkako je pre dva meseca pobedio Rafaela Nadala u finalu Rima, igraće sa Špancem za bronzu.
  • B

    30.07.2021 14:14
    B
    Preterao si Novace! Na kraju nista nejces osvojiti!
  • pemzioner

    30.07.2021 14:08
    A uuu, ostade bez nacionalne pemzije!
  • Piško

    30.07.2021 13:58
    ...
    Majstore, kad god igraš za Srbiju nešto zapne.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.

Đoković bez finala u Monte Karlu

Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale mastersa u Monte Karlu, pošto je izgubio od 10. igrača sveta, Norvežanina Kaspera Ruda posle tri seta, 4:6, 6:1, 4:6.

Đoković u polufinalu Monte Karla

Novak Đoković plasirao se danas u polufinale masters turnira u Monte Karlu pošto je pobedio Australijanca Aleksa de Minora sa 7:5, 6:4.