');
Najnovije vesti
Blic Slobodno vreme

PLANINSKI SPEKTAKL Luda adrenalinska trka ovog vikenda na Torniku - pobednik mora da bude BAŠ snažan, vešt i brz

Sezona godišnjih odmora je u punom jeku, a odličnu posećenost i ove godine beleže srpske planine. Kako bi turistima koji su se odlučili da odmor provedu u Srbiji bilo što zanimljivije, planinski centri nude bogat progam i veoma zanimljive sadržaje.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
IMG 1144 Foto: Promo
IMG 1144

Skijališta Srbije su se potrdila da svi koji provedu odmor na Torniku i Kopaoniku odu sa planina zadovoljni, sa puno dobre energije, ali i sa vrednim nagradama.

Ovog vikenda, tačnije u subotu, 31. jula, turiste na Torniku na Zlatiboru očekuje trka zadovoljstva gde ljubitelji adrenalina i dobre zabave mogu da pokažu svoje umeće u vožnji bicikla, trčanju i u spuštanju specijalnim downhill vozilom-mountain cartom.

Foto: Promo

Učesnici trke će imati priliku da savladaju ove tri deonice u dužini od po 500 metara i da osvoje neku od vrednih nagrada.

Slična zabava očekuje sve posetioce Kopaonika već 6. avgusta gde će svoje učešće uzeti i deca iz Nurdor kampa koja će u tom periodu biti na planini.

Foto: Promo

Letnja sezona uveliko traje, a ljubiteljima prirode i svežeg vazduha su na raspolaganju bob na šinama, zip lajn, letnja staza za skijanje, avantura park, gondola Brzeće-Mali Karaman za panormasku vožnju, kao i brojni drugi adrenalinski i zabavni sadržaji.