Momirović izašao iz bolnice: "Imao sam sreće" FOTO

Nakon tri dana provedena u Opštoj bolnici u Užicu ministar saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Tomislav Momirović napokon je izašao van bolničkog kruga.

Izvor: RINA

Petak, 30.07.2021.

11:07

Momirović izašao iz bolnice:
Foto: RINA

On se u Užičkoj bolnici uspešno oporavlja od operacije slepog creva.

"Mogu da se zahvalim svim lekarima Opšte bolnice u Užicu i dr Stanojeviću koji me je operisao. Imao sreće da budem zbrinut u jednu od vodećih zdravstvenih ustanova i stručnog osoblja i znao sam da sam u sigurnim rukama. Operacija je urađena najsavremenijom laparaskopskom metodom i jako brzo sam se vratio u redovne tokove. Ono što mi preostaje jeste da kod kuće malo odmorim ali od nedelje idemo u nove radne pobede", kazao je ministar Momirović prilikom izlaska iz bolnice i dodao da je bolničku sobu delio sa jednim cimerom.

Inače, Momirović je nakon obilaska radova na auto-putu Preljina–Požega imao jake bolove, zbog upale slepog creva, nakon čega je u rekordnom roku hospitalizovan i operisan u Užičkoj bolnici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: