0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Malo rizika, za mnogo zarade!

Objavljeno: 30.07.21 u 11:00

Mnogo je lakše napraviti tiket sada kada je krenulo dosta liga. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo -pristojnu kvotu.

18.30 Karlsruher – Darmstadt

Domaćin je dobro počeo sezonu pobedom u gostima u Roštoku. Gosti time ne mogu da se pohvale jer su izgubili kući od Regensburga. U prošloj sezoni na međusobnim susretima oba puta su pobedili gosti. Ovaj put mislimo da neće biti tako.

Predlog: 1 (2,22)

18.30 Paderborn – Nurnberg

Gosti su dobili poslednja 4 međusobna susreta, ali ipak ovde ne tipujemo fiks na njih. Ovo je meč u kome bi moglo biti mnogo golova i može se probati čak i više od 3+. Gosti bi ove sezone mogli završiti u top 3 sa dosta ofanzivnim fudbalom.

Predlog: UG3+ (1,71)

19.00 Teplice – Slavia Prague

Ogroman favorit Češkog prvenstva i u drugom kolu ide na gostovanje. Prvo su dobili i mi mislimo da će ovo dobiti još lakše ali zbog niske kvote tipujemo 3+. Ako biste tražili kada su Teplice poslenji put dobile Slaviju morali biste ići do 2014. godine unazad.

Predlog: UG3+ (1,61)

20.45 Genk – Oostende

Očekujemo da Genk upiše prvu ovosezonsku pobedu u ovom duelu i zakuca Ostende na dno tabele. Gosti su Genku redovna mušterija, a sam početak sezone i ubedljiv poraz domaćina ne daje neke nade da će izvući povoljan rezultat ovde.

Predlog: 1 (1,65)

KUPNA KVOTA 10,08 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

 ekspres tiket – 5738313

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter