Scena

Šta na tijelu Bena Afleka ne podnose ni bivša ni sadašnja Dženifer?

Šta na tijelu Bena Afleka ne podnose ni bivša ni sadašnja Dženifer?
Foto: Screenshot/Instagram/n_jlover | Šta na tijelu Bena Afleka ne podnose ni bivša ni sadašnja Dženifer?

Dženifer Lopez i Ben Aflek krstare jahtom i zaustavljaju se na kratko u mondenskim ljetovalištima, a kako svjetska javnost prati svaki njihov korak, mnogi su uočili da Ben Aflek ne skida majicu.

Dok se na fotografijama iz Sen Tropea i iz Kaprija može vidjeti Dženifer Lopez u kupaćem kostimu, dok se sunča, Ben Aflek se ne može vidjeti bez majice.

Naime, on krije tetovažu koju ima preko cijelih leđa, a u pitanju je šareni feniks. Crtež na leđima je urađen u nekoliko boja i zaista ga je teško ne uočiti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jesse Kozel (@jessekozel)

Tu tetovažu Dženifer Lopez ne podnosi, što je i rekla u jednom intervjuu iz 2016. godine, prenosi B92.

"Da sam ja na njegovom mjestu, bilo bi me sramota te tetovaže. Ima previše boja, kao i sve njegove tetovaže, trebalo bi da su manje šarene, a više kul", rekla je tada Džej Lo.

Strani mediji su tada prenijeli da je poznati glumac tetovažu uradio jer ona simbolizuje ponovno rođenje. Jednom prilikom oglasila se o toj tetovaži i njegova bivša žena Dženifer Garner.

"U mom rodnom gradu za ovako nešto bi rekli: 'Bože, spasi ga'. Feniks se diže iz pepela. Simbolizujem li u ovom slučaju ja pepeo? Odbijam da budem pepeo", objasnila je glumica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije