0
olimpijske igre

Viktor Troicki 17.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

TROICKI OTKRIO DA SE CEO TIM PROTIVIO ĐOKOVIĆU: Bila je to samo njegova odluka!

Objavljeno: 29.07.21 u 21:45

Imaće priliku da nam donese dve medalje.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Olimpijskih igara i u singlu, ali i u kategoriji miks dublova. On je prvo u četvrtfinalu savladao Keja Nišikorija, da bi potom zajedno sa Ninom Stojanović zabeležio trijumf nad nemačkim parom Zigmund – Kravjec.

Nakon ovog meča, Viktor Troicki je istakao da je čitav tim bio protiv Novakovog nastupa u miks dublu. Oni su želeli da srpski teniser bude isključivo koncentrisan na singl konkurenciju, ali i da bude odmoran, jer se u Tokiju igra u izuzetno teškim uslovima.

Bio sam protiv njegovog učešća u mešovitom dublu. Ceo tim je bio protiv. To je bila samo njegova odluka. Želeo je da igra, počeo je Troicki.

FOTO: OKS

Đoković je još jednom pokazao koliko voli svoju zemlju, izabravši novi izazov, iako ima jako napornu seonu iza sebe. Od svih je dobijao savete da treba da odmori, ali je Srbin pošao u pohod na dve medalje.

Svi smo razmišljali o singlu. Kada je rekao da će igrati i dubl rekao sam mu: ako ti toliko znači, okej. On traži izazov, ali sam mislio da mu je potrebno malo predaha posle jako naporne sezone, zaključio je Troicki.

Novak Đoković će se u polufinalu u singl konkurenciji sastati sa Sašom Zverevim, u meču koji je na programu u petak od 9.30. Potom ga očekuje i borba za finale u miks dublu, gde će u paru sa Ninom Stojanović odmeriti snage protiv ruskog dua VesninaKaracev.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter