Troicki: Bio sam protiv da Đoković učestvuje u dublu

Trener srpskog teniskog olimpijskog tima Viktor Troicki izjavio je danas da je bio protiv učešća Đokovića u mešovitom dublu.
Troicki: Bio sam protiv da Đoković učestvuje u dublu
Foto: FoNet/AP
"Bio sam protiv njegovog učešća u mešovitom dublu. Ceo tim je bio protiv. To je bila samo njegova odluka. Želeo je da igra", izjavio je Troicki u intervjuu za AP.
 
Đoković je danas u paru sa Ninom Stojanović se plasirao u polufinale mešovitog dubla, nakon što su savladali nemački par Lauru Sigmund i Kevina Kraveca sa 2:0.
 
"Svi smo razmišljali o singlu. Kada je rekao da će igrati i dubl, rekao sam mu: ako ti toliko znači, u redu", rekao je Troicki.
 
"On traži izazov, ali sam mislio da mu je potrebno malo predaha posle jako naporne sezone", dodao je Troicki.
 
Đoković se danas plasirao i u polufinale u singlu, nakon što je pobedio Nišikorija sa 2:0.
 
"Razgovarao sam sa Goranom Ivaniševićem, za sada sve ide po planu, dobro je da mečeve brzo završava i da gubi što manje snage", izjavio je Troicki.
 
Đoković će u polufinalu igrati protiv Zvereva, a Troicki smatra da je to "finale pre finale".
 
Troicki se osvrnuo i na manju podršku navijača koju Novak ima u odnosu na svoje najveće rivale.
 
"Nema potrebe stalno govoriti o tome. Rožer i Rafa su se prvi pojavili. Neki ljudi više vole njih, neki Novaka", izjavio je Troicki.
 
Đoković će ove sezone pokušati da stigne do zlatnog slema, da osvoji sva četiri gren slema i zlato na Olimpijskim igrama.
  • Aleksandar974

    30.07.2021 08:40
    Trebalo bi da bude kako selektor kaze. Ako je selektor protiv,a ne bude kako on smatra. Postavlja se pitanje cemu selektor i sto ga placamo.
  • Lala

    29.07.2021 20:20
    Kad se zaneseš
    Pa pomisliš da ti možeš da mu nešto "narediš" ili pak da ga nečemu naućiš u tenisu :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.