Izašle kvote za Ligu šampiona: Zvezda najveći favorit trećeg kola

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.07.21. | 14:28

Posledica odlične partije protiv Kairata

Crvena zvezda je bila loša u Almatiju, ali je u Beogradu odigrala jedan od najboljih evropskih mečeva u poslednjih nekoliko godina i vrlo autoritativno prošla u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona (5:0). Tamo će učenike Dejana Stankovića sačekati moldavski Šerif, i sjajna šansa da srpski prvak obezbedi već Ligu Evrope.

Izabrane vesti

Brojne činjenice govore da je Crvena zvezda veliki favorit. Tome u prilog idu i kvote u kladionici MOZZART. Crveno-beli su najveći favoriti kada je reč o prvim mečevima trećeg kola. Kvota na keca iznosi u ovom trenutku 1,45. Skoro identično vredeo je trijumf crveno-belih i u beogradskom duelu sa Kairatom. Nema sumnje da je odlična partija Kataija i drugova uticala na visinu kvota, kao i činjenica da je Šerif, bar prema poslednjim rezultatima u Evropi, u rangu Kairata.

Dvojka na Šerif iznosi 8,00.

Posle Crvene zvezde najveći favorit je holandski PSV. Filipsovci će ukrstiti Koplja sa danskim Midtijlendom, a u ovom trenutku kvota na keca iznosi 1,50.

Slavija Prag će na noge Ferencvarošu i favorit je za prolazak dalje, iako mađarski prvak igra odlično ovog leta. Ako verujete u Slaviju kvota na dvojku u ovom trenutku iznosi 2,45. Ko hoće da okuša sreću na keca može da provocira kvotu 3,10.

Dinamo u dva meča ima više šansi od Legije, mada je poljski klub na putu oporavka. Kvota na keca u ovom trenutku iznosi 1,75.

Sve kvote za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona možete da pogledate OVDE.



tagovi

FK Crvena zvezdakompanija mozzartkvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara