Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:18, 29. 7. 2021.

O virusu AV1+ i kako se izboriti

Autor

Aktivista "Niškog kulturnog kluba".

"Bubanjac, Palilulac, Bulevarac, Durlanac... ukratko Nišlija"

Politički virus koji je više puta izmutirao otkako je pod pritiskom evrokomesarijata napustio svoje prvobitno radikalsko stanište i pronašao novog domaćina prenosioca – srpskog naprednjaka, godinama je pretio da će svojim brzim menjanjem domaćina uspeti da zarazi čitavu populaciju. Da je u tome pretežno i uspeo svedoči nivo političke i svake druge kulture kod stanovnika današnje teritorije Srbistana.

Dominantni simptom koji karakteriše ovu virusnu infekciju je izraziti nivo bahatosti. Klinička slika je gotovo identična za sve obolele, nezavisno u kom životnom dobu se nalaze. Neprestani izlivi pomenute bahatosti čine da se i oni, dosad nezaraženi, vrlo brzo nađu u istom stanju jer medicina do sada nije uspela da nađe adekvatan lek za ovu varijantu iz porodice UDBA virusa. Tradicionalne metode lečenja jednostavno više ne deluju jer smirenost, izbegavanje sukoba, čak i izolacija ili bekstvo preko granica teritorije ne pomažu. Virus je neumoljiv i menja sliku realnosti preko svojih medijskih transmitera nezavisno od toga da li ih vi pratite ili ne. Ko se makar i jednom ogledao u Blek Miroru, verovatno može da nasluti mehanizme njegovog pogubnog delovanja.

Poslednja ispitivanja tako dokazuju da je dovoljno da ispitanik samo vidi ili čuje osobu koja je zaražena tom naprednom varijantom virusa AV1+ zbog čega veoma brzo počnu da joj se očitavaju osećaji mučnine i očajanja, pomešanih sa potisnutim osećanjem besa koji uz latentno prisustvo nemoći prerasta u potencijalnu agresiju koja se potom nesmetano širi putem svih vrsta medija, a najčešće putem društvenih mreža.

Stručnjaci izjavljuju da su nemoćni da ovo na bilo koji način spreče jer virus kod pretežne većine obolelih pobuđuje pojačano izlučivanje tzv. "trojnog pakta" hormona serotonina, dopamina i hipokretina, koji izazivaju dosad u nauci neobjašnjen osećaj zadovoljstva i sreće kod zaraženih. Tamo gde su imunologija i epidemiologija nemoćne, često uskače psihijatrija pa pojedini ugledni klinički psihijatri ukazuju na moguću vezu osnovnog virusa ŠŠL1 koji je mešanjem sa tzv.
"kancelarskim sojem" iz Nemačke mutirao u ovaj napredni soj AV1+ koji od zaraženih stvara svojevrsne "narkomane nade".

Oni ovo objašnjavaju time da virus funkcioniše tako što pomenuti trojni hormonski pakt, izazvan delovanjem virusa preko kontaminiranih medijskih kanala funkcioniše kao svojevrsni virtuelni neurotransmiter koji se aktuelizuje sa domaćinom koji ga prima, izaziva pomenuti izvanredni osećaj zadovoljstva koje je dugo odlagano i uz konstantnu dopunu osećanja konačno ostvarene pravde, pobuđuje kod obolelih neprestanu potrebu da se ponovo informišu (zapravo napajaju) preko kontaminiranih medijskih emitera. To stvara određeni zatvoreni krug gde je kod obolelih potrebno neprestano povećavanje doze "nade & pravde", a izazvani hormonski disbalans se pokriva pojačanom agresivnošću i emocionalnom otupelošću.

Jedan od najnovijih slučajeva pokazuje da su otvaranjem te svojevrsne Pandorine kutije moći, mnogi zaraženi virusom AV1+ ili takozvani "naprednjaci" (politička nauka tu sada pravi jasnu razliku kako bi ih razdvojila od svoje prvobitne forme "radikala" koji je otpočeo virusom ŠŠL1) pokazuju dodatni nivo usavršenosti vređanja i omalovažavanja političkih protivnika.

Pošto naime prosečni naprednjak, po pravilu brzo istroši svoju početnu zalihu uvreda a nivo bahaćenja ne može da isprati realno okruženje kojim se virus kod domaćina hrani, virus AV1+ sada ubrzano menja svoje domaćine i bukvalno skače na sve one za koje se do nedavno mislilo da su bili ili profesionalno imunizovani ili makar redovno pelcovani još od detinjstva čuvenim domaćim vaspitanjem, pa tako blagovremeno osposobljeni da se od virusa zaštitite ili ga makar izbegnu. Elem, virus je tako usavršio svoju ofanzivnu taktiku da mešanjem realnog sa virtuelnim nekako ubeđuje takve da je svaki otpor uzaludan i da je bolje prikloniti se virusu i tako "preživeti pošast" nego boriti se i pobediti boleštiju.

U devetom talasu epidemije u Srbiji (sećate se, ista je počela davne 2012.godine) sada su ponovo najpodložniji nekadašnji predstavnici medija, estrade i sporta. Osmi talas je pokosio veliki broj naučnih radnika, finansijskih stručnjaka i lekara tako da je sada ponovo ostao nezaštićen ovaj segment takozvane društvene elite. Pomenuti slučaj koji je sve građane Niša podsetio na svu pogubnost delovanja virusa AV1+ je uspeo da od nekadašnje nagrađivane novinarke a sada gradonačelnice, napravi ubojitu mašinu naprednjačke virusologije koja sve ostale sugrađane, dosad nezaražene tim sojem virusa, tretira kao "ljudske olupine" koje ne prepoznaju njenu asimptomatsku sliku i samim tim ne učestvuju u trojnom lučenju hormona sreće i zadovoljstva.

gradonacelnica Gradonačelnica Niša o "ljudskim olupinama"Ti obični smrtnici, budući da nisu srećni i blagosloveni istorijskim uspesima koje pružaju recimo farbanje trotoara u crveno ili igrarije sa novcem poreskih obveznika tako što zaražene firme mogu probijati rokove po nekoliko puta za razliku od onih nezaraženih, zaista ne mogu da dele užitak i zadovoljstvo vređanja neistomišljenika sa javne funkcije.

Iako zaraženi naprednim virusom veruju da je drevno božanstvo sa statue iz Lepenskog Vira jedino njima – izabranima, omogućilo sva ta osećanja sreće, nauka i njene odgovarajuće institucije će ih kad – tad razuveriti i edukovati da je za to zaslužan nažalost jedino virus, greška sistema, koji svojim neprestanim projavama putem kontaminiranih transmitera kod njih izaziva nenormalna lučenja hormona zadovoljstva koja potom neminovno prate i izrazita stanja bahatosti i agresije.

Na sreću, u pripremi je jedan ozbiljan lek "lustratol" za koji su nezaraženi sigurni da će uspeti da iskoreni ovaj opaki virus i društvo Srbistana vrati u normalni državni mod, gde se poštuju zakoni a institucije nezavisno obavljaju svoj posao.

Sa druge strane, određeni sociološki parametri očitavaju i mogućnost obnove nestandardnih naučnih sredstava kod društava koja su se vratila stepenicu niže u svojoj organizovanosti, koja se na teritoriji današnjeg Srbistana mogu klasifikovati kao provereno sredstvo iz opusa tzv. narodnih medikamenata za lečenje bahatosti vlasti a koja se prave od običnog drveta (najbolje od hrastovine) i potom brižljivo obogaćuju prirodno stvrdnutim mineralima organskog porekla.

Pratite naš nadrealni radio jer smo nažalost i mi ostali ovde sa vama :)

Podeli sa prijateljima
Slični tekstovi
Komentari
Poslednji komentari
  • Ljiljana Stojanovic

    15:10 // 3. 9. 2021.

    CISTA DESETKA

  • Jovan

    13:36 // 7. 8. 2021.

    Kad se setim onih godina vladavine DOSA pljačke,korupcije,siromaštva,nezaposlenosti,prevare.Kad se setim Dinkićevih
    1000e,Kolesara,Veljinog kraduckanja putarine,Kostićeve prevare sa šećerom,
    Juoremedije,Azotare,Luke Beograd,Čedinog otimanja Medele... ne ponovilo se.

    • Lanebireta

      22:07 // 9. 8. 2021.

      Jovane,
      treba ih menjati, sve njih, kako ne bi pustili predugacko korenje i preuzeli sistem. Sustina je da svi trebaju biti lako promenjivi. Tek tada ce se bojati naroda, a ne obrnuto, i mozda poceti da obavljaju svoju duznost posteno.

  • Minja

    22:01 // 30. 7. 2021.

    Svaka čast na tekstu!
    Dijagnoza je na žalost više nego tačna ali kako naći lek?
    Izgleda da leka nema ovom ludilu!

    • Torpedo

      19:06 // 31. 7. 2021.

      Da.Tacno, nema leka ! Novi genetski injzinjering?
      Mogu i da shvati, zatucane i polusvet, sto naseda na fotomontaze, izmisljotine,zamajavanje... ali ima i onih,jos gorih, koji znaju da sve to nije istina, ali,zarad svog dzepa i statusa, nas ubedjuju da je neko lopov,kriminalac i izdajnik a sve po nalogu !
      Sudi se preko tabloida, pink jutra, unistava se sbb mreza, sve u cilju dodvoravanje AV !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: