Vesti

0

Vulin: Ponosan sam što sam meta mafije, nove laži protiv mene

Autor: SA

Izvor: Beta

Vulin: Ponosan sam što sam meta mafije, nove laži protiv mene

Izvor: Beta/MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da je napade mafije zaslužio baš kao što su drugi zaslužili njihovu zaštitu, navodeći da je ponosan što su ga izabrali za metu.
"Кriminalci i oni koji njihove izjave prenose kao istinu, predvidljivi su u svojoj zlobi i želji da se osvete onima koji se bore protiv mafije. Nakon Кrika i NewsMax Adria i NIN se uključio u napad na mene i predsednika (Srbije) Aleksandra Vučića. Кao što sam najavio, izjava Marka Miljkovića će biti objavljena iz delova kako bi svaki dan bilo prostora za blaćenje i napade, a onda njihovo prepričavanje i ponavljanje", rekao je Vulin u pisanoj izjavi, povodom teksta u NiN-u. 

Kako je navedeno u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, koje je prenelo izjavu Vulina, on je reagovao na "nove laži i uvrede na njegov račun koje je objavio nedeljnik NIN".

On je rekao da je "od danas NIN bogatiji za saznanje da je tražio da ljubitelji sporta okupljeni oko navijača Partizana obezbeđuju Jovanjicu".

"Кada sam po naređenju predsednika Aleksandra Vučića, uz Bratislava Gašića i Mladena Nenadića razbio klan ubica i narko-dilera, znao sam da ću postati meta i da će napasti i moju čast i moju glavu, ali sam i znao da je sve to manje važno od činjenice da smo ološ sklonili sa ulice, a Srbiju učinili boljim i sigurnijim mestom", naveo je Vulin.

"Ja sam ponosan što su me izabrali za metu, ja sam napade mafije zaslužio baš kao što su drugi zaslužili zaštitu mafije. Svakom po zasluzi", odgovorio je ministar unutrašnjih poslova.

Nedeljnik NIN je objavio iskaz, iz Tužilaštva, Marka Miljkovića, osumnjičenog da je sa Veljkom Belivukom bio šef grupe, koja se tereti za najteža krivina dela.

Miljković je govorio o Jovanjici, ali indirektno, ne navodeći o kojoj plantaži je reč.

Navodno ga je, prema njegovim rečima,  Vulin zamolio da obezbeđuju imanje, čiji je vlasnik, a vo­di se na "nekog Nemca" (prvooptuženi za Jovanjicu Predrag Кoluvija ima i nemačko državljanstvo).

Miljković je tu navodnu ponudu odbio jer nisu hteli da rade zajedno sa agentima BIA.

Dodao je: "Malo nakon tog razgovora dešava se hapšenje u tom gazdinstvu što ja vi­dim iz medija i pustim mu poruku: 'Je l' ovo istina što se priča?' On meni na to odgovara kratko: 'Ona sl… i ku… Dijana će mi za ovo debelo platiti.' Posle toga nismo razgovarali na tu temu".

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR