0
olimpijske igre

FOTO: FIBA

BULUT KRENUO U AMERIKU: Bronzani basketaš poslao poruku koju cela Srbija mora da čuje!

Objavljeno: 29.07.21 u 10:53

Ono što je želeo, Dušan Domović Bulut je i učinio i medaljom se oprostio od nacionalnog tima.

Basketaši Srbije su osvojili bronzu na Olimpijskim igrama u Tokiju, cilj je bio zlato, ali je kobna bila utakmica polufinala protiv Rusije.

Dan nakon završenog učešća, Novosađanin je krenuo put SAD gde ga čeka elitna basketaška liga u kojoj nastupaju mnoge bivše NBA zvezde.

– Istorijski je uspeh, najvažnije je da smo na kraju odlikovani olimpijci, jeste da smo imali veći cilj, ali ne možemo da budemo nezadovoljni. Ovo je velika stvar, donosili smo medalje KSS-u, sada smo i OKS-u, rekao je Bulut za televiziju ‘Nova S’.

FOTO: FIBA

Basketaši su dobili nezapamćenu pažnju u medijima, ali Bulut smatra da to nije samo po sebi donelo pritisak.

– Koliko god mislili da vi pravite pritisak, pravimo ga mi sami, znamo da imamo kvalitet za zlatnu medalju, to je bio cilj, kada već ideš na Igre, ideš da osvojiš. Mogu da zahvalim samo na neverovatnoj podršci, dobili smo milijardu poruka podrške, svi su bili uz nas. Pomoglo je da prebrodimo krizu, pokazali smo karakter jer smo to prevazišli, naveo je Bulut.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter