MN Press
MN Press

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Patriotizam se ceni - oprez se lakše naplaćuje

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.07.21. | 10:41

Pregledajte defile izvesnihjih i potencijalno opasnih igara za 28. jul

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LK | 20:45
Dac Streda - Partizan
ID: 5719019

Svesni smo da tim Aleksandra Stanojevića leti ka nastavku vojevanja u Evropi, ali zašto da srlja? Dunajskoj Stredi gori pod nogama, oni moraju da jure Partizanov minimalac iz prve utakmice, a momci iz Humske da vrebaju šansu i uvećaju prednost. Pošto u Dunajskoj Stredi, crno-beli tipuju na samopuzdanje. koje je posledica pobeda nad Proleterom i Vojvodinom u Novom Sadu, mi mirne duše možemo duplom šansom da prepolovimo rizik uprkos uverenja u realnu dvojku koja će nas obradovati, ne i iznenaditi.


Dupla šansa

Tip: X2 (1.34)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LK | 20:00
AEK - Velez Mostar
ID: 5722218

Očekivali ili ne, tek Velež iz Mostara je prvi meč dobio sa 2:1. Grci su ostali u šoku, a zamislite tek igrači MOZZART kladionice koji su čekali prosečno ne tako vrednu dvojku, da bi ih na kraju dočekala preskupa jedinica. Kako bilo, ovoga puta će salve pucati za obaranje Veleža, tako da je jedinica uz kanonadu golova koju ograničavamo na minimalnih dva, a maksimalno šest pogodaka realna opcija.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-6 (1.58)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LK | 20:00
Vojvodina - Panevezis
ID: 5719194

Protivnik novosadskog tima uglavnom je sastavljen od stranaca. Imaju čak sedam Brazilaca, dva Grka, Kolumbijca i Holanđanina, ne igraju atraktivno ali umeju da prave rezultat. Traba znati da trener Vojvodine neće moći da računa ni na Vukadinovića, Bjekovića i Đorđevića – sva trojica su povređeni. Da je samo Stara dama popunjenija na napadačkim pozicijama, klasičnoj jedinici trebalo bi dodati i nešto golova.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LK | 18:00
Sumqayit - Cukaricki
ID: 5719195

Verujete li u Brđane? Ako verujete, onda je patriotska dvojka realno rešenje nakon mirnih, da ne kažemo dosadnih 0:0 na prvom meču. Iskusni Miladin Stevanović misli da će se propuštene prilike u Beogradu vratiti u gostima, te da će ključni pogodak koji Čukarčki vodi dalje biti zabeležen makar i u samom finišu utakmice.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&0-3 (2.15)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LK | 20:00
Puskas - Rigas
ID: 5722221

Rigasu niko nije verovao pred prvi meč, pa opet je slavio sa 3:0. Mađari sada nemaju baš ništa da izgube, moraju da se otvre i napadnu kako bi skinuli bruku sa svog imena. U takvoj situaciji, Rigas može makar do jednog pogotka, a mi do GG3+ tipa koji deluje zaista zanimljivo. Sada da vidimo šta taj Puškaš može.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (1.98)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LK | 19:00
Bate Borisov - Dinamo Batumi
ID: 5722207

Ako je BATE Borisov u gostima već iznenadio minimalcem, zašto da mu kod kuće odričemo šansu da potvrdi dalji prolaz. Jednostavno, Dinamo Batumi ni uz prednost domaćeg terena nije mogao da zablista, odnosno da naplati nominalnu prednost, pa zašto da od njih u gostima očekujemo preokret. Ovde bi BATE trebalo da se dokaže pred svojom tribinom, što definitivno u prvi plan izbacuje tipovanje jedinicu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)
Za izbegavanje
KVALIFIKACIJE ZA LK | 20:30
Aris - Astana
ID: 5722224

Astana je prvi meč dobila sa 2:0. Jasno, sada će Aris biti u panici i juriti ne samo jedinicu, već i dva gola prednosti koji su kapitalna prednost gostujućeg tima. Moglo bi to da im se obije o glavu, što nas tera da se zapitamo koliko je pametno biti uveren da će baš oni dobiti ovu utakmicu. Pre bi rekli da će karte biti otvorene.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara