Nova vest
Olimpizam

Četvrtak, 29.07.2021.

10:15

Hrvatska razbila Crnu Goru u našoj grupi

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske ubedljivo je savladala Crnu Goru 13:8, u trećem kolu Grupe B olimpijskog turnira u kojoj nastupa i Srbija.

Izvor: B92

Autor:B92

Hrvatska razbila Crnu Goru u našoj grupi
Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia (arhiva)

Žestok ritam viđen je na početku meča, Crnogorci su poveli golom Aleksandra Ivovića, Hrvati izjednačili i rezultatom 1:1 završena je prva četvrtina.

U drugoj četvrtini Hrvati su bili bolji, sedam puta imali igrača više, od toga realizovali četiri napada, konstantno imali i tri gola prednosti u prvom delu...

"Barakude" su održavale vođstvo i u drugom poluvremenu, Crna Gora nije mogla da uhvati priključak, pa je u četvrtom periodu Hrvatska prvi put imala i pet golova prednosti i na kraju ubedljivo slavila i nadigrala "ajkule".

Aleksandar Ivović, Miroslav Perković i Dušan Matković postigli su po dva pogotka. Na drugoj strani Loren Fatović je tri puta zatresao mrežu Petra Tešanovića.

Crnogorci su pretrpeli drugi poraz na turniru i u narednom kolu protiv Kazahstana imaju imperativ pobede, pišu "Vijesti".

U ostalim mečevima Grupe B, Španija je bila ubedljiva protiv Kazahstana 16:4, dok Srbija u 12.50 igra protiv Australije.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve