Foto: AFP
Foto: AFP

AZIJA: Hebej i Guidžou minimalistički do tri boda

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.07.21. | 19:47

Pogledajte kako su završene neke od utakmica koje su odigrane na azijskom kontinentu

PEKING GUAN - ŠANGAJ PORT 1:1 (0:0)

Izabrane vesti

(Fudbal, Kina 1)

U prvih 45 minuta nije bilo golova i delovalo je da će teško neko do pobede. Šangaj Port je bio bliži tako nečemu jer je Vang Šenčao pogodio u 60. minutu, ali je Peking uspeo da izjednači do kraja. Jedini strelac bio je Ju Dabao golom u 88. minutu utakmice.

HEBEJ - DALJEN 1:0 (1:0)

(Fudbal, Kina 1)

Od samog početka je Hebej bio bolji i to je potvrdio tako što je rano stigao do prednosti. Žang je pogodio u 21. minutu i time najavio da će sva tri boda ostati kod domaćina u kasici. Do kraja utakmice nije bilo promena pa je tako i bilo.

NANĐING - GUIDŽOU 0:1 (0:1)

(Fudbal, Kina 2)

I ovu utakmicu je rešio samo jedan gol. Ovoga puta se dogodilo da je autogol bio presudan. Postigao ga je Čen u 9. minutu i time su gosti stigli u prednost. Nanđing je imao pred sobom celu utakmicu, ali nije uspeo da dođe barem do jednog gola čime bi poravnao rezultat i osvojio barem bod.

SEPAK SABAH - PAHANG 2:2 (0:0)

(Fudbal, Malezija 1)

Prvo poluvreme bilo je mirno i bez nekih uzbuđenja, ali je u drugom nastao pravi vatromet golova. Prvo je Sabah poveo preko Ivančića, da bi Šamsudin poravnao u 67. minutu. Pahang je čak poveo u 93. minutu, ali je Ivančić minut kasnije izvukao utakmicu za domaćina koji je tako izbegao poraz.

ŠANGAJ ŠENHUA - VUHAN 0:0

(Fudbal, Kina 1)

Nije bilo golova, tako da je najmanje popularan rezultat najmanje prijao onima koji nisu igrali iks na ovoj utakmici ili na mali broj golova ili tome slično. Domaćin je gledajući tabelu bio favorit protiv Vuhana, ali su gosti došli da se izbore za bod, da odigraju na 0:0 i na kraju su i uspeli.

SELANGOR - JOHOR 1:3 (0:1)

(Fudbal, Malezija 1)

Bergson je doveo goste u prednost u završnici prvog poluvremena. Selangor je poravnao rezultat golom u 62. minutu preko Oluseguna, a onda je Johor prelomio utakmicu. Dejvis je pogodio za 2:1 u 79. minutu, a Šumareh postavio konačan rezultat u 93. minutu utakmice.

 

 

 

 


tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara