0
olimpijske igre

Tennis-Novak Djokovic Odlazak na Olimpijske Igre Tokyo 2020 Beograd, 20.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NOVI UDAR NA ĐOKOVIĆA: Brazilac pobesneo na njega, smatra ga je namerno gađao i prvocirao!

Objavljeno: 28.07.21 u 18:54

Iskusni teniser pobesneo je nakon poraza u meču dublova.

Novak Đoković se danas plasirao u drugo četvrtfinale na Olimpijskim igrama u Tokiju, pošto je posle singla, to učinio i u miks-dublu.

Prvi teniser sveta je zajedno sa Ninom Stojanović pobedio Brazilce Marsela Mela i Luisu Stefani, a nakon šega se Melo oglasio kritikama na račun najboljeg tenisera planete.

Iskusni teniser zamera Novaku ‘nesportske poteze’, tvrdi da je namerno pokušao da pogodi njega i Luizu Stefani, te da je neke poene previše burno slavio.

– Iznenadio me je, ali na negativan način. Nije bilo potrebe za tim. Pre dva dana je snimio video na kojem priča o Brazilu i Brazilcima, o našoj energiji, a sada se ponaša tako… Imao je smeč direktno u moja leđa koji nije baš morao tako da odigra. Ali dobro, ovo je tenis i svako pokušava da ga igra onako kako želi. Ja lično nikada ne bih igrao tako, izjavio je Melo.

Tennis-ATP 250 Belgrade Open 2021-Final-Novak Djokovic v Alex Molcan (SVK)
Beograd, 29.05.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Onda se osvrnuo na Novakovu proslavu.

– Postoje stvari koje ne mogu da razumem. Kako i zašto? Ništa mu nismo uradili da to zaslužimo. U jednom momentu je umalo pogodio Luizu. Naravno, ovo su Olimpijske igre, sve se dešava na terenu, on radi to što radi u igri, ali trebalo bi da ima određene granice. Mnogi ljudi bi se zamislili. Ne želim da stvaram kontroverze i polemike, ali svako ko je gledao meč i ume da čita između redova, zna o čemu govorim, rekao je Melo.

Ove njegove reči stigle su i do Novaka, koji je upitan da prokomentariše izjavu rivala, ali to nije želeo da čini.

– Melo je rekao da sam ga provocirao? Ozbiljno? Zaista nemam nikakav komentar na to, poručio je kratko Đoković.

Đoković će u četvrtak igrati četvrtfinale singla protiv Keija Nišikorija i potom četvrtfinale miks dubla sa Ninom Stojanović protiv Laure Zigmund i Kravica iz Nemačke.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter