1
olimpijske igre

Kosarkaski Savez Srbije-Godisnje nagrade najboljim igracim Basket Reprezentacija Srbije Dusan Domovic Bulut (C) Dejan Majstorovic Marko Zdero and Marko Savic Beograd, 30.12.2016. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NAJVEĆA ZARADA ZA BASKETAŠE U KARIJERI: Bronzana medalja donela lepu zaradu!

Objavljeno: 28.07.21 u 15:35

Zaslužena nagrada!

Srpski basketaški tim koji su činili Dušan Domović–Bulut, Aleksandar Ratkov, Dejan Majstorović i Mihailo Vasić osvojio je po 50.000 evra za svakog člana što je nagrada koja inače pripada svakome ko osvoji bronzano odličje na ovim Olimpijskim igrama.

Podsetimo, oni su u polufinalu doživeli šokantan poraz od Ruskog olimpijskog komiteta, koji smo savladali tokom jučerašnjeg dana u grupi rezultatom 21:10.

Oni su uzvratili istom merom i istim rezultatom, da bi potom srpske momke u borbi za bronzu sačekala Belgija, koju su dobili prilično lako.

Nagrade na turnirima na kojima naši basketaši učestvuju uglavnom iznose oko 50.000 evra i to za čitavu ekipu, što kada se podeli na nekoliko delova iznosi oko 10.000 evra po članu. To će automatski reći da je nagrada koju su osvojili za medalju na ovim Olimpijskim igrama možda i najveća u karijeri.

0
0

1 Komentara

  1. Sramota, ljudi ceo život se bave pametnijim poslom, naukom, književnošću i sl. i niko ih ne gleda, a baciti loptu kroz savijeno gvožđe se vrednuje, kakav je to svet stvorio bolesni čovek, tugo zemaljska, šta sve moramo trpiti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter