Region

Svet

Kristina Bekvalac deportovana je sa aerodroma u Cirihu!

Kristina Bekvalac deportovana je sa aerodroma u Cirihu, napravila je grešku koja se ne prašta! Evo šta ju je koštalo deportacije...

Kristina Bekvalac deportovana je sa aerodroma u Cirihu! Screenshoot/Instagram




Sestre Bekvalac uputile su se pre nekoliko dana na Ibicu, a Natašina sestra, Kristina doživela je neviđenu neprijatnost kada je utvrđeno da joj je pasoš istekaopre godinu dana.


Natašin ceo tim u kom je i njena sestra Kristina, uputili su se na Ibicu kako bi snimali spotove za Natine nove pesme, krenuli su sa Aerodroma ''Nikola Tesla'', ali kada su sleteli u Cirih nastao je haos. Na pasoškoj kontorli utvrđeno je da je Kristinin pasoš istekao pre godinu dana i da ne može nastaviti put dalje, a svi su bili u šoku činjenicom da je uopšte uspela da poleti iz Beograda. Prvim letom je vraćena za Beograd, a njena sestra i ostatak tima nastavili su dalje ka egzotičnoj destinaciji.






Kristina ima nov pasoš, ali je navodno u brzini uzela pogrešan, a to ju je koštalo deportacije i suza na ciriškom aerodormu. Nakon dva dana krenula je ponovo ka Ibici, a na svom Instagram profilu napisala je: "Ko nema u glavi, ima u nogama". I Nataša se našalila na sestrin račun, pa je uz fotografije sa plaža pisala: "Svi smo tu, samo čekamo Kristinu Bekvalac da izađe iz pritvora".

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/informer

Povezane vesti:


>