Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

AFRIKA: Uzbudljivo u Alžiru i Maroku

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.07.21. | 23:46

Evo pregleda najzanimljivijih mečeva sa afričkog kontinenta

BELOUIZDAD - BORĐ 1:0 (0:0)

Izabrane vesti

(Fudbal, Alžir 1)

U prvom poluvremenu nije bilo golova, delovalo je to kao tesan meč, tako da je jedan gol mogao da reši duel. Tako je na kraju i bilo. Odlučujući momenat dogodio se u 48. minutu kada je Merezogi postigao gol i samim tim rešio duel. Do kraja Borđ nije uspeo da stigne ni do boda.

BEREHID - ITIHAD TANGER 1:0 (0:0)

(Fudbal, Maroko 1)

Nije bilo golova posle prvih 45 minuta, a onda je na startu drugog Hafari pogodio za domaći sastav. Tu nije bio kraj uzbuđenjima. Čajina je u 49. minutu dobio drugi žuti karton, a na kraju je domaći sastav ostao i sa dva igrača manje u polju posle crvenog kartona Buadžada. Ipak, to sve nije pomoglo Tangeru da izbegne poraz.

RENESANS – RAPIDE 1:1 (0:0)

(Fudbal, Maroko 1)

Dva minuta delila su Renesans od velikog trijumfa koji bi je doveo nadomak bezbedne zone. Međutim, El Bahri je imao druge planove, pogodio je u 88. minutu za izjednačenje i sprečio domaćina da se bodovno izjednači sa Rapideom.

MOGREB - BERKANE 2:3 (1:1)

(Fudbal, Maroko 1)

Nije Berkane dozvolio iznenađenje. Vratio se Mogreb u utakmicu posle primljenog gola u 19. minutu, ali na nova dva gola gostiju u nastavku meča nije imao odgovor. Pogodak Uardigija stigao je kasno, tek u 88. minutu, pa je domaćin morao da se zadovolji minimalnim porazom, četvrtim uzastopnim.

ŠLEF - SETIF 1:1 (1:0)

(Fudbal, Alžir 1)

Duel rivala u rezultatskoj krizi završen je bez pobednika te je Šlef dopisao četvrti susret bez pobede, dok gosti ni posle šeste utakmice ne znaju za pobedu. Domaćin je idealno otvorio susret i golom Ouisa u 6. minutu stigao do prednosti, međutim bod Setifu doneo je Merbah u 53. minutu


tagovi

Afrika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara