SSP: Levijatan pokušao da prekine skup Marinike Tepić, privela ih policija

Odbor Stranke slobode i pravde u Kragujevcu saopštio je danas da su članovi pokreta "Levijatan" pokušali da zaplaše i oteraju okupljene sa skupa kojem je prisustvovala potpredsednica Marinika Tepić.
SSP: Levijatan pokušao da prekine skup Marinike Tepić, privela ih policija
Foto: 021.rs
SSP u saopštenju navodi da je policija blagovremeno reagovala i sprečila mogući incident i dodala da iako je situacija "bila jako naelektrisana", nije došlo do direktnog sukoba.
 
"Sa ovog mesta želimo da pošaljemo poruku vlasti da se nismo uplašili i da znamo da Srpska napredna stranka (SNS) stoji iza slanja Levijatana, kao i da su oni SNS-ova kriminalna ekspozitura", piše u saopštenju SSP.
 
Portal Glas Šumadije preneo je da su članovi Levijatana trubili automobilskim sirenama i provocirali okupljene građane, a da ih je policija prekinula.
 
Na skupu u kragujevačkoj Pešačkoj zoni za 18 sati bilo je najavljeno predstavljanje "Plana za Dan posle" SSP-a, a pojavila su se tri automobila sa beogradskim i kragujevačkim registracijama sa zastavama i zaustavila se na raskrsnici.
 
Vozači i suvozači počeli su da dobacuju okupljenim građanima i da ih vređaju, a na staklima vozila bili su jasno uočljivi natpisi "Levijatan" sa prepoznatljivim znakom.
 
Policija je odmah reagovala, legitimisala i privela ljude iz vozila, dok je jedno vozilo uspelo da pobegne. Vozila koja su ostala parkirana nakon privođenja policajci su odvezli.
 
Potpredsednica SSP-a Tepić izjavila je da nije primetila članove Levijatana i dodala da je "mislila da neko nešto slavi pa trubi iz automobila".
 
"Nažalost, te podele, posle kriminala i korupcije su najveći problem koju je ova vlast stvorila u našem društvu. Što se delimo na 'ove' i 'one', 'jedne' i 'druge'", navela je ona.
 
Posle intervencije policajaca u civilu, Tepić je po planu nastavila da razgovara sa Kragujevčanima, odgovara na njihova pitanja i promoviše "Plan za Dan posle", dodaje se u saopštenju.
  • Nemanja

    28.07.2021 20:14
    @Goran

    Podela traje već dobrih 30 godina - s jedne stvari su bolesnici koji su izazvali rat, sankcije i bombardovanje i zaslužili su sve što je s njima došlo, a drugo su nevine žrtve tih bolesnika.
  • Goran

    28.07.2021 15:06
    Podele
    Su deo folklora od 2010. godine kada su gđa Bećković i njeni gosti u emisiji za demokratske intelektualce, sve koji nisu naružili i ispljuvali Tomu Nikolića, svrstali u onu glupu Srbiju, a svi vi intelektualno superiorni ste DS pametna Srbija. I sada, posle 10 godina, se nađe neko da tu podelu pripiše ovima koji su ionako za sve krivi.
  • Antibot

    28.07.2021 09:19
    P
    Ala su se botovi uz……Mora da je tito(Vucic)naredio mobilizaciju.Nema odmora dok traje obmana!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.