3
Domaći fudbal

Nebojsa Kosovic Partizan - Radnicki Nis, Superliga Srbije, Super liga Beograd, Srbija, Mart 6. 2019. 6.3.2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

‘VELIKO HVALA PARTIZANU’: Vezista Kairata zahvalan svom nekadašnjem klubu!

Objavljeno: 27.07.21 u 16:28

Biće to velika borba!

Crvena zvezda i Kairat se sastaju sutra od 20:30h, u okviru revanša drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Kairat se priprema na stadionu Partizana, a taj teren je izuzetno poznat Nebojši Kosoviću, koji je nekada nosio ‘crno-beli’ dres. Zbog povrede još uvek nije poznato da li će Nebojša nastupiti u revanšu sa srpskim šampionom.

Fudbal Super League Season 2018-2019
Crvena Zvezda v Partizan
Mirko Ivanic (L) and Nebojsa Kosovic
Beograd, 02.03.2019
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

KOSOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA HOTSPORT: ‘Zbog ovakvih mečeva se igra fudbal!’

‘Sad se osećam bolje. Treba mi malo više vremena da se potpuno oporavim.’ – rekoa je Kosović i potom se zahvalio Partizanu!

‘Veoma je prijatno vratiti se na ovaj stadion sa koga nosim mnogo uspomena i emocija. Veliko hvala ljudima iz Partizana što su nam pružili priliku da ovde treniramo i pripremimo se za veoma važnu utakmicu.’

 

0
0

3 Komentara

  1. Ajde u svoju rupu, Nevoljin sledbeniče. Ko će da ugosti prijatelje Kazahstance, nego prijatelji nevoljni Jugosloveni.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter