Radovanović (PSG): Stefanović pokušava da se ponaša kao da nema „afere Belivuk“ 1izvor: Ministarstvo odbrane Republike Srbije

Nebojša Stefanović već mesecima pokušava da se ponaša kao da afera sa Belivukom, u kojoj je on jedan od glavnih protagonista, ne postoji. Ne vidim u poseti BiH neko posebno iskakanje iz tog šablona, kaže za Danasov portal Aleksandar Radovanović, član Izvršnog odbora Pokreta slobodnih građana.

Naš sagovornik tako komentariše posetu ministra odbrane Srbije Nebojše Stefanovića Drvaru i poruke koje je poslao javnosti tom prilikom.

Radovanović konstatuje:”Razvodna parnica političkog i kriminalnog krila SNS će svoj epilog zaista imati tek nakon što ova stranka siđe s vlasti, jer ćemo tek sa oslobođenim pravosuđem moći da utvrdimo ko je za šta tačno odgovoran”.

Upitan veruje li da će Stefanović zaista tužiti medije koji ga dovode u vezu sa kriminalnim klanom, Aleksandar Radovanović navodi: “Sve što se u ovom slučaju dešava, pa i najavljene tužbe  su samo pokušaj da se zamagli suština: Klan Belivuk – Miljković funkcionisao je uz podršku i zaštitu državnih struktura na čijem čelu su kadrovi SNS”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari