2
Fudbal

Filippo Falco (C) reacts Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Mladost Lucani Beograd, 24.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ZVEZDA IZDALA SAOPŠTENJE PRED REVANŠ SA KAIRATOM: Crveno beli će imati isključivo podršku dece!

Objavljeno: 27.07.21 u 11:51

Izabranike Dejana Stankovića u sredu od 20 časova i 30 minuta očekuje revanš utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona koju će odigrati protiv Kairata.

Zbog postojeće kazne na tribinama, crveno beli će imati podršku isključivo dece. Tim povodom klub izdaje obaveštenje namenjeno svima onima koji će biti na stadionu “Rajko Mitić” o načinu ulaska na stadion, kao i svim preostalim neophodnim informacijama.

Crvena zvezda je učinila sve da utakmica protiv kazahstanskog predstavnika, koju će crveno beli odigrati u sredu od 20 časova i 30 minuta što bolje protekne i da organizacija bude na vrhunskom nivou. Klub apeluje da se vodiči koji budu dolazili u pratnji dece pridržavaju dobijenih instrukcija i uputstava kako bi bez kršenja bilo kakvih pravila uživali u fudbalskoj predstavi koja ih očekuje.

U cilju olakšanog ulaska na stadion, svi ulazi će biti otvoreni i raditi besprekorno. Pored toga, crveno beli su pripremili pakete sa hranom i pićem za sve one koji dođu na utakmicu, a upravo će prilikom ulaska na stadion imati priliku da preuzmu svoj paket.

Kapije stadiona “Rajko Mitić” biće otvorene tri sata pre početka utakmice, a posebno je bitno istaći da će od tog trenutka Bulevar oslobođenja biti zatvoren za saobraćaj, kako bi bezbednost bila na najvišem mogućem nivou i kako bi se lakše organizovao ceo događaj.

Zvezda apeluje na sve da po završetku utakmice imaju strpljenja i ne žure prilikom napuštanja stadiona, kako se ne bi stvarala nepotrebna gužva. Upravo zbog toga Crvena zvezda je pripremila program koji će biti nastavljen i posle završetka utakmice, sve dok i poslednja škola ne napusti stadion “Rajko Mitić” .

Kako bi celokupni događaj protekao u najboljem redu Zvezda će i po svim ostalim tačkama preduzeti sve potrebne mere kako bi organizacija bila na najvišem mogućem nivou i kako bi svi zajedno uživali u utakmici koja očekuje izabranike Dejana Stankovića, kojima će biti potrebna podrška sa tribinama, kako bi obezbedili plasman u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona.

0
0

2 Komentara

  1. na žalost nas grobara zvezda će biti izbačene iz svih regularnih liga, zbog korupcije i podmičivanja, Interpol zdaj do konačne pravde, koja je spora ali u ovom slučaju prestižna,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter