Ukusni recepti mediteranske kuhinje u poklon magazinu Srpska kujna
Prizovite ukuse Mediterana u vaš dom i spremite jela najzdravije kuhinje na svetu koja vas čekaju u novom broju kulinarskog magazina “Srpska kujna“, svake srede na poklon uz “Blic“. Probajte škampe u paradjzu, oradu s povrćem, pastu sa tunom...
Ako vam je potrebna ideja za neke nove umake i prelive kojima ćete obogatiti meso, ribu, povrće i salate, predlažemo vam sedam najlepših sosova.
Za ljubitelje jakog i zasitnog doručka koji podseća na detinjstvo predstavljamo gurmanske popare - sa čvarcima, slaninom, šunkom i spanaćem....
U ovom broju saznajte sve trikove i cake za pripremu najpopularnije ruske torte Medovik, koje će vam otkriti Marijana Mančev, autorka kulinarske Instagram stranice “Kenguri style“.
Tu su i recepti za meke, vazdušate, punjene krofne u kojima možete uživati i na plaži, kao i deserti od tikvica koje ne služe samo za pripremu slanih jela.
Saznaćete i da li je suhomesnato zdravo i koliko uopšte smemo da ga jedemo na dnevnom nivou.
U svakom broju mislimo i na naše čitaoce i donosimo vredne poklone za one koji kuvaju sa nama.
Sve ovo i još mnogo toga čeka vas sredom u magazinu “Srpska kujna”, samo uz “Blic”.
Čitajte “Blic”!