Udarili u parkiran autobus u centru, verbalno napali radnike - vozač "popio" kaznu od 100.000 dinara

Dvojica mladića su u nedelju uveče verbalno napala otpravnika i vozača Gradskog saobraćajnog preduzeća, nakon što su udarili u autobus parkiran na okretnici u centru grada.
Udarili u parkiran autobus u centru, verbalno napali radnike - vozač "popio" kaznu od 100.000 dinara
Foto: 021.rs
Kako 021.rs nezvanično saznaje, mladići su nakon nezgode kod okretnice u Šafarikovoj, ušli u verbalni sukob, prvo sa otpravnikom, potom i sa vozačem autobusa.
 
Oni su se njima unosili u lice, nakon čega je na lice mesta stigla i policijska patrola.
 
Posle odbijanja alkotesta, mladići su privedeni. Vozač automobila je po hitnom postupku priveden sudiji za prekršaje, "zaradivši" novčanu kaznu od 100.000 dinara i oduzimanje vozačke dozvole na osam meseci zbog kršenja Zakona o bezbednosti saobraćaja.
 
Protiv njih će, saznaje 021.rs, biti pokrenut i postupak za kršenje Zakona o javnom redu i miru, ali i nenošenje ličnih isprava.
  • Lazar

    30.07.2021 11:36
    Pored placene kazne i oduzimanja dozvole
    Obavezno prinudno na terapiju protiv akoholizma.
  • sdr

    27.07.2021 14:12
    Da li je to pravosudje pocelo da radi svoj posao, za ciju platu nam uzimaju deo tesko zaradjenog novca
  • A

    27.07.2021 12:35
    A kad smo već u Šafarikovoj, nađe i se onaj GSP junak koji je odvalio parkiranog Punta i zbrisao, prošle godine, čini mi se?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika