TOKIO ĆE PAMTITI ZORANINE SUZE: Slomljenu Arunovićevu posle neuspeha tešila sestra
Foto: Tauseef MUSTAFA / AFP / Profimedia

emocije

TOKIO ĆE PAMTITI ZORANINE SUZE: Slomljenu Arunovićevu posle neuspeha tešila sestra

Tokyo 2020 -

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović nije uspela da se plasira u finale i borbu za medalje na Olimpijskim igrama.

Arunovićeva je na kraju kvalifikacija zauzela 17. mesto sa 573 kruga, a pošto je takmičenje završeno, savladale su je emocije.

Reprezentativka Srbije je počela da plače u naručju sestre Jelene Arunović, inače selektorke reprezentacije Srbije.

„Kada je o Zoraninom nastupu reč, u prvoj disciplini nismo uspeli da ostvarimo ono čemu smo se nadali i šta smo priželjkivali. Bilo je boljih rivalki kojima čestitamo.Tokom više od polovine takmičenja Zorana je bila na jednoj od prve četiri pozicije. Odlično je taktički vodila meč.

Međutim, posle je popustila, ispala iz svog ritma. Nekoliko lošijih hitaca u završnici, tri osmice, izbacili su je iz trke za finale. Delimično je traga ostavilo i to što je zbog povrede bila prinuđena da promeni način treninga u pripremnom periodu. Šta je bilo bilo je, idemo dalje, spremamo se za miks takmičenje, nadamo se da ćemo nastaviti niz dobrih rezultata koji je započeo Damir Mikec“, rekla je Jelena Arunović za zvanični sajt Streljačkog saveza Srbije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track