0
olimpijske igre

Tennis-Novak Djokovic Odlazak na Olimpijske Igre Tokyo 2020 Beograd, 20.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ĐOKOVIĆ IDE PO JOŠ JEDNU MEDALJU: Nastupa i u miks dublu!

Objavljeno: 26.07.21 u 22:50

U miks dublu zajedno sa Ninom Stojanović

Dobro je razmislio i doneo odluku koja će obradovati sve navijače u Srbiji – Novak Đoković odlučio je da na Olimpijskim igrama u Tokiju učestvuje u borbi za dve medalje. Pored takmičenja u muškom singlu, najbolji teniser sveta prijavljen je i u konkurenciji miks dublova.

Đokoviću će partnerka u miks dublu biti Nina Stojanović koja je jutros rano ispala u drugom kolu singla, dok je Novak savladao Nemca Jan Lenarda Štrufa.

Jasno je da je Đokoviću prioritet singl konkurencinja u kojoj je glavni favorit za zlato, dok će mečevi miks dubla krenuti od srede 28. jula i igraće se svakog dana do nedelje kada će na programu biti finala u obe konkurencije, muškom singlu i muks dublu, a navijači u Srbiji mogu samo da se nadaju da će Novak biti učesnik oba.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter