0
Fudbal

UEFA Futsal-EURO 2016 Gianni Infantino FIFA Zdravko Mamic Beograd, 13.02.2016. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

PROCUREO SNIMAK MAMIĆA: Lobirao da Šuker ne bude predsednik!

Objavljeno: 26.07.21 u 22:26

Mamić ponovo u centru skandala

Skupština Hrvatskog fudbalskog saveza se održava 29. jula i na njoj će se odlučivati ko će biti prvi čovek tamošnjeg fudbala.

Predsednik HNS je trenutno Davor Šuker, a u Hrvatskim medijima se pojavio tajni snimak Zdravka Mamića, koji je na njemu lobirao na sve moguće načine da Šuker više to ne bude.

Ono što se može čuti jeste jasan pritisak da se Šuker smeni. Na snimku na kojem otvoreno krituje postupanje fudbalskih sudija na jednoj od utakmica u kojoj je, prema njemu, Dinamo bio oštećen, Mamić je nezadovoljan vođstvom HNS-a pa, među ostalim, daje instrukcije kako Šuker više ne bi trebao biti predsednik.

– Počnite da menjate odnos u Savezu, Šuker ne može da bude više predsednik – završena priča. I to je nedopustivo. U tom filmu više Zdravko ne učestvuje i ja rastem iz dana u dan – vikao je Mamić aktualnom Šukerovom savetniku Zorislavu Srebriću pa nastavio:

– I ja rastem, dolaze pametni i s iskustvom i tako dalje, prema tome, neću dozvoliti da ono što ste vi stvarali, što sam ja stvarao, što su drugi stvarali da klošari okrutni rasturaju. Dobro znate o čemu ja pričam! Prema tome, to je poziv, gospodo, menjajte nešto, preduzime, jer će vas otpuhnut’ bura!

Srebrić nije negirao snimak , ali naglasio je da Mamić nema uticaj na njega, sudije ili ikoga u HNS-u.

Snimak možete čuti OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter