1
Fudbal

Fudbal-Nemanja Radonjic fotball players of Olympique Marseille interview Beograd, 27.12.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

RADONJIĆ NAPUŠTA MARSEJ: Klub iz Nemačke poslao zvaničnu ponudu!

Objavljeno: 26.07.21 u 21:55

Radonjić na izlaznim vratima

Delovalo je u jednom trenutku da bi Marsej mogao da zadrži Nemanju Radonjića i da mu veću priliku u predstojećoj sezoni, ali glasine iz Francuske nam govore da budućnost srpskog reprezentativca nije na Velodromu.

Kako prenosi L’ekip, na adresu Marseja je stigla zvanična ponuda iz Nemačke. Nije poznato o kojem klubu je reč.

Marsej neće prodati Radonjića baš po svaku cenu, već se nada da bi minimum mogao da izvuče 8.000.000 evropskih novčanica za transfer Srbina.

Podsetimo, Radonjić je prethodnu polusezonu proveo na pozajmici u Herti, zabeležio je 606 minuta, postigao jedan gol i podelio jednu asistenciju.

Nikako Radonjić da uđe u dobar ritam nakon što je napustio Crvenu zvezdu.

0
0

1 Komentara

  1. O kom ritmu pricate, decko nikada nije imao ritam vec je uvek igrao na inspiraciju u zavisnosti od protivnika. Jedna dobro odigrana pa deset ocajnih a novinari u inostranstvu nisu kao ovi nasi ili zvezdini koji pisu bajke i foliraju citaoce.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter