Stanojević i Đorđević (© Star sport)
Stanojević i Đorđević (© Star sport)

Stanojević: Ovo je odbrana za revanš u Slovačkoj, Lutovac će biti desni bek

Vreme čitanja: 2min | ned. 25.07.21. | 23:30

„Hvala našim navijačima što su bili pozitivni“, kaže trener Partizana

Još jedna pobeda bez primljenog gola. Treća takva od početka sezone. Prva bez Vladimira Stojkovića među stativama, pošto je iskusni golman prihvatio pobedu Al Fejhe i u Novom Sadu se, u civilu, oprostio u crno-belih, njegov naslednik na crti biće Aleksandar Popović, a da će odbrana Partizana i u narednom meču izgledati drugačije nego u prva dva susreta nove sezone potvrdio je Aleksandar Stanojević.

Štaviše, trener Parnog valjka precizirao je da će defanzivna četvorka u sastavu Lutovac-Vujačić-Saničanin-Urošević početi i revanš u Slovačkoj, protiv DAC-a iz Dunajske Strede.

Izabrane vesti

„Ide u tom pravcu. Živković zbog suspenzije nema pravo da igra, Miljković je povređen, Lutovac je protiv Vojvodine bio dobar i odbrana koja je igrala u Novom Sadu biće i u četvrtak na terenu“, precizirao je Stanojević.

Što se tiče derbija kola, gost je pokazao autoritet i lako stigao do pobede golovima Bibarsa Natha.

Bili smo fokusirani, takmičarski nastrojeni. U pojedinim periodima igrali dosta dobro, nekad dosta sporo, ali smo veći deo utakmice bili dobri, kontrolisali dešavanja, mogu biti zadovoljan“.

Srećan je strateg crno-belih i zbog ambijenta na „Karađorđu“, sličnom onom sa superligaške premijere protiv Proletera.

„Sve je bilo sportski, dobro, pravo navijanje, kakvo dva velika kluba zaslužujuč. Sve je proteklo u fer-pleju. Dosta je ljudi bilo na stadionu, hvala našim navijačima, bili su pozitivni, sve vrmee uz nas, dosta nam znači pozitivna energija, jer nam je svaka utakmica biti ili ne biti. Hvala im od srca na podršci“.

Crno-beli su ograničili domaćina samo na dve šanse i tek jedan udarac u okvir gola.

Uvek je teško igrati u Novom Sad. Imala je Vojvodina pre nas dva vezana gostovanja, put u Litvaniju, mi smo bili svežiji. Bilo je priča o pomeranju derbija, ali nemamo kad da igramo. Žao mi je što nismo svi bili sveži, verovatno je to razlog što domaćin nije bio agresivan kao u prve dve utakmice sezone“, dodao je Stanojević.

Potpuno drugačijeg raspoloženja bio je Slavoljub Đorđević.

„Normalno da ću biti razočaran kada primimo ovakve golove. Od priprema slabo ulazimo u meč, onda dođemo do naše igre, pa napravimo individualnu grešku. Partizan je bio bolji. Postoje i druge stvari koje ne bih komentarisao. Idemo dalje“, rekao je trener Vojvodine.


tagovi

FK PartizanAleksandar StanojevićSlavoljub Đorđević

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara