Kejt Bekinsejl se dve godine nije videla sa ćerkom

Glumica Kejt Bekinsejl otkrila je da se dve godine nije videla sa ćerkom Lili Mo Šin zbog pandemije kovida 19.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 25.07.2021.

20:16

Kejt Bekinsejl se dve godine nije videla sa ćerkom
Foto: Profimedia/POOL MONACO/SIPA/2009250039

Nakon što su je paparaci "uhvatili" na aerodromu sa Lili, glumica je u jednoj emisiji otkrila da je mnogo vremena provela razdvojena od svoje 22-godišnje ćerke.

"Ćerku nisam videla dve godine pandemije i lokdauna. Takođe, otišla sam u Kanadu zbog posla, a ona nije mogla da se sretne sa mnom", rekla je Bekinsejl, pa dodala: "Da ne vidite dete dve godine je najgora pomisao".

Navela je da su svakako održavale kontakt preko različitih aplikacija, ali da će verovatno jedna drugoj izgledati čudno kada se ponovo vide.

Glumica je takođe podelila kako je njena ćerka krenula njenim stopama.

"Snimila je svoj prvi film prošle godine, glumi ćerku Nikolasa Kejdža", rekla je ona. "Prilično je zastrašujuće. Htela sam da postane doktor, a onda se ovo dogodilo", našalila se ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: