0
Evropske lige

(190910) -- TALLINN, Sept. 10, 2019 (Xinhua) -- Memphis Depay (2nd R) of the Netherlands and Frank Liivak (1st R) of Estonia compete during the UEFA Euro 2020 Qualifying Round Group C match between Estonia and the Netherlands in Tallinn, Estonia, Sept. 9, 2019. (Xinhua/Sergei Stepanov)

DEPAJ DEBITOVAO I ODMAH ZATRESAO PROTIVNIČKU MREŽU: Siguran trijumf Barselone! (VIDEO)

Objavljeno: 25.07.21 u 00:01

Nema sumnje da je Holanđanin veliko pojačanje!

Izabranici Ronalda Kumana su danas odigrali prijateljski meč u kome su odmerili snage sa Đironom. Barselona je opravdala ulogu favorita i slavila sa sigurnih 3:1.

Memfis Depaj je nedavno kao slobodan igrač stigao u redove ekipe sa stadiona ‘Nou Kamp’. Reprezentativac Holandije je već danas oduševio navijače i očekivanja vatrenih pristalica rastu iz dana u dan.

Iskusni defanzivac Pike je iz penala doneo prednost Barseloni, a Rej Manaj je ubrzo duplirao prednost domaćih.

Samu Saiz je uspeo da zatrese protivničku mrežu i smanji na pristojnih 2:1. Konačan rezultat utakmice postavljen je u samom finišu. Memfis Depaj je u 85. minutu namestio loptu na belu tačku, a zatim snažnim i preciznim udarcem savladao protivničkog čuvara mreže.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter