Pokret slobodnih građana pita Vučića: Ko je ubio Staniku Gligorijević?

Članovi Pokreta slobodnih građana večeras su ispred zgrade televizije Pink, gde gostuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić, razvili transparent na kome piše "Ko je ubio Staniku Gligorijević".
Pokret slobodnih građana pita Vučića: Ko je ubio Staniku Gligorijević?
Foto: FoNet (PSG)
"Došli smo da dočekamo Vučića, koji će večeras javnost zastrašivati novim monstruoznim fotografijama i snimcima, da ga pitamo da li je doneo snimak sa naplatne rampe u Doljevcu i da li će javnost konačno dobiti odgovor na pitanje ko je ubio Staniku Gligorijević", rekao je predsednik PSG Pavle Grbović.
 
Umesto toga, dodao je Grbović, on će večeras "neuspešno pokušati da negira neraskidive veze vlasti sa klanom za čije stvaranje, rast i zaštitu je odgovoran režim na čelu sa Srpskom naprednom strankom".
 
"Sramota je da predsednik države prikazuje na televiziji fotografije odsečenih glava i delova tela i da se to proglašava edukativnim sadržajem, dok sakriva dokaze o krivici svog stranačkog kolege, pravdajući to time da su suviše strašni za javnost", kazao je Grbović.
 
On je naveo da Pokret slobodnih građana neće odustati od postavljanja tog pitanja sve dok porodica nastradale Stanike Gligorijević ne dobije pravdu.
  • Lacika

    25.07.2021 04:41
    Pravda za narod
    A za botove - zna se. Postoji mnogo spiskova koji kruze internetom.
  • Dosta je vise

    24.07.2021 21:59
    Mali Aleks tone u svojim lazima. Pravda za Staniku Gligorijevic! Pravda za malog Stefana sa Karaburme! Pravda za sve gradjane Srbije!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija