1
Evropske lige

FOTO: Screenshot

DMITROVIĆ DIGAO SEVILJU NA NOGE: Srpski golman zapevao hit posvećen Maradoni, Španci bruje o njegovom gestu! (VIDEO)

Objavljeno: 24.07.21 u 15:50

Srpski čuvar mreže otpeovao je pesmu posvećenu najvećem fudbaleru svih vremena…

Reprezentativac Srbije Marko Dmitrović je nedavno stigao u Sevilju, a kako je praksa u mnogim timovima da se novi igrači predstave uz pesmu, to je učinio i nekadašnji golman Crvene zvezde.

On je izabrao numeru ‘La mano de Dios’ posvećen Dijegu Armandu Maradoni. Čim su krenuli prvi taktovi i čim je Marko pustio glas, gotovo svi fudbaleri Sevilje su ga pozdravili odobravanjem, podrškom i aplauzom.

Uz njega su odmah zapevali Argentinci Gomez i Okampos, a mediji u Španiji uveliko pišu o njegovom gestu.

– Pokazalo se još jednom da naklonost Maradoni prelazi granice Argentine. Srpski golman Marko Dmitrović izveo je poznatu pesmu ‘La Mano de Dios’, posvećenu legendarnom igraču. Ostatak ekipe pridružio se pesmi, uključujući i trojicu argentinska fudbalera, stoji u tekstu lista ‘Depor’.

Marko Dmitrović je još u januaru dao reč čelnicima Sevilje da će pojačati njihov klub ovog leta, kada mu istekne ugovor sa Eibarom, a krajem maja je potpisao ugovor.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter