1
olimpijske igre

FOTO: OKS

NOVAK LJUT KAO NIKAD PRE: Srpski teniser besan na organizatore OI, njegove reči odjekuju!

Objavljeno: 24.07.21 u 14:42

Srpski teniser Novak Đoković se bez mnogo problema plasirao u drugo kolo teniskog turnira na Olimpijskim igrama, pošto je na startu savladao Uga Delijena.

Odmah posle pobede on je na konferenciji za štampu istakao da su uslovi za igru jako teški jer je u Tokiju vruće, a uz to i vlažno, a prvi reket sveta je imao i zamerki na satnicu turnira.

– Još uvek čekam da upoznam tenisera koji voli ovakvo vreme. Igranje po ekstremnoj vrućini i stepenu vlažnosti od 90 odsto ili Bog zna koliko, je veoma zahtevno, rekao je Novak.

Đoković je istakao i da je situacija ista za sve, ali da to ne opravdava organizatore.

– Naravno za sve su uslovi isti i to smo znali kada smo dolazli u Tokio, ali dok ne dođete ovde i to ne osetite ne znate koliko je teško. Danas nije bilo ni daška vetra. Osećao sam da je vreo vazduh zarobljen i da ga je upila podloga. Bilo je teško, verovatno teže nego na prethodnim mečevima. Ali bar sam imao pola meča u senci, pa sam bar video loptu i nije mi se vrtelo u glavi na terenu, oštar je bio Novak.

0
0

1 Komentara

  1. Bez obzira na Novaka,nisam vjerovao da su Japanci ovoliko haoticni i nesposobni, id dosadnog otvaranja do niza propusta igre su napola negledljive.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter