Aktuelno

Napunila 52 godine, nikad srećnija: Ben Aflek planira danas da zaprosi Dženifer Lopez?

Fotografi su u Los Anđelesu uslikali Dženifer koja nije skidala osmeh sa lica.

Subota, 24.07.2021.

10:19

Izvor: B92

Napunila 52 godine, nikad srećnija: Ben Aflek planira danas da zaprosi Dženifer Lopez?
Foto: Profimedia

Podeli:

Pevačica Dženifer Lopez proslavlja 52. rođendan i rekli bismo da nikad srećnija nije bila. Veoma je uspešna u onom što radi, a obnovljena veza sa Ben Aflekom čini je veoma zadovoljnom i radosnom.

Dženifer Lopez je rođena 24. jula 1969. godine. Devojka iz Bronksa čiji su roditelji Portorikanci karijeru je započela kao plesačica za američki bend New Kids on the Block 1991. godine. A posle uloge u filmu "Selena" i prvog albuma "On the 6" njena karijera je počela munjevito da raste. U toku svog dugogodišnjeg rada snimila je osam studijskih albuma i 33 filma.

Danas, zvezda je u žiži interesovanja svih medija. Kao što je poznato, gotovo dve decenije nakon što su raskinuli veridbu, Dženifer Lopez i glumac Ben Aflek su ponovo zaplovili u ljubavne vode.

Foto: Profimedia

Paparaci ih prate u stopu, a strani mediji izveštavali su da Ben planira da zaprosi Dženifer baš za njen rođendan: "Ben planira romantičnu prosidbu na njen 52. rođendan", rekao je izvor magazinu "Closer".

I dok čekamo zvaničnu potvrdu ove vesti, fotografi su u Los Anđelesu ulikali Dženifer koja nije skidala osmeh sa lica.

Podsetimo, njena prijateljica i glumica Lija Remini objavila je zvaničnu fotografiju upravo sa pevačicom i glumcem, što je mnoge obradovalo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare