0
Fudbal

FOTO: Instagram/ryangiggs.cc

TUKAO JE SUPRUGU, PA JU JE GOLU IZBACIO IZ HOTELA: Legenda Junajteda može da završi u zatvoru!?

Objavljeno: 23.07.21 u 21:32

Teško će se izvući iz ovoga.

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda Rajan Gigs, u poslednje vreme se suočava sa mnogobrojnim optužbama. Prvobitno, tužen je zbog zlostavljanja dve žene, dok je danas pred sudom istakao da se ne oseća krivim.

Prvog novembra 2020. godine naneo je telesne povrede svojoj bivšoj devojci Kejt Grevil. Odmah nakon toga, iste noći je napao i devojku koja ima oko 20 godina, ali je ona srećom prošla bez povreda. Uz sve to, Gigs je optužen za pretnje, kao i za prisilnu kontrolu nad bivšom devojkom u periodu od decembra 2017. godine pa sve do novembra 2020.

Legendarni fudbaler je sada pušten na slobodu uz kauciju, ali će na sudu morati da se pojavi 29. aprila 2022. godina. Gigsov život je prepun skandala. On se sa svojom bivšom suprugom Stejsi rastao kada je ona otkrila da ju je 8 godina varao sa bratovom suprugom.

Na sudu su takođe pušteni i snimci na kojima se vidi kako Gigs svoju bivšu suprugu udara nogom u leđa, a potom je golu izbacuje iz hotelske sobe u Londonu. To je bio samo jedan od mnogobrojnih snimaka koji su pušteni na sudu, a ako bi Rajan bio osuđen, dobio bi kaznu i do 5 godina zatvora.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter