Najnovije vesti
Zabava
ana ivanovic bastijan svajnstajger godisnjica braka

ZALJUBLJENI "KAO ŠKOLARCI" Ana i Bastijan godišnjicu braka slave u Veneciji, ona blista dok se grle i ove paparaco slike su dokaz koliko je NJIHOVA LJUBAV ISKRENA I VELIKA

Popularni supružnici Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger venčali su se u romanticnoj Veneciji pre pet godina, pa ne čudi što su godišnjicu poželeli baš tamo da provedu.

Slušaj vest
0:00/ 0:00

Uslikali su ih dok šetaju ulicama zagrljeni i nasmejani, deluju zaljjubljeni baš kao prvog dana, a sudeći po tome kako se ophode jedno prema drugom, njihova ljubav ne bledi.

Od samog venčanja mnogo toga se promenilo, teniserka i nemački fudbaler u međuvremenu su dobili dva sina i promenili nekoliko adresa, a čini se da nikad nisu bili srećniji. To, uostalom, i Ana neprestano potvrđuje na društvenim mrežama.

Pročitajte još

‒ Toliko prelepih uspomena na ovaj dan... Zahvalna sam za dan koji provodim sa tobom. Pet savršenih godina. Neka ih bude još petsto! ‒ poručila je suprugu povodom godišnjice braka.

Njeni pratioci su se priključili čestitakama, a nemački fudbaler takođe se oglasio objavivši fotografiju uz kratku posvetu:

- Srećna godišnjica ljubavi.

VIDEO: U ovom gradu će živeti Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger