0
Fudbal

Foto: Hotsport

VELIKA TUGA I ŽAL: Preminuo Milan Bard Živadinović!

Objavljeno: 17.07.21 u 10:34

Milan Živadinović preminuo je danas u 77. godini života

Legendarni fudbalski trener završio je u bolnici 4. jula kada je doživeo moždani udar, lekari su se borili za njegov život, ali na kraju ipak nije izdržao.

Živadinović je rođen 15. decembar 1944. godine u Beogradu.

Tokom bogate trenerske karijere vodio je između ostalog i Crvenu zvezdu u dva navrata, podgoričku Budućnost, tursku Sakariju, OFK Beograd, Rad…

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Završio je Višu trenersku školu, a sa klupe je predvodio kao i trener i kiparski Apolon, Al Nasr, bio je selektor reprezentacije Iraka, Jemena i Gane, trener Obilića, Sababafena iz Teharana (osvojen Kup Irana 2005), kineskog Čangša, kao i selekcije Mijanmara.

Zbog povrede kičme nikada nije mogao da igra punom snagom, što je  razlog što u potpunosti nije iskoristio svoj natprosečni fudbalski talenat.

Ostaće upamćen po svojim neverovatnim izjavama koje su ušle u anale našeg fudbala. Jedna od najpoznatinjih je „2:0 najopasniji rezultat“.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter