„Egzit“, preduzete sve mere predostrožnosti, ostaje samo dobar provod

Zabava - Četvrtak 08.07.2021 - 11:48

Dvadeseti jubilarni „Egzit“ počinje danas. Smeštajni kapaciteti u Novom Sadu, popunjeni su već danima, a sve četvorodnevne karte rasprodate.

FOTO: Promo FOTO: Promo
Zbog pandemijskih mera, na „Egzitu“ je smanjen broj bina ove godine sa 40 na 15. Svi kapaciteti su već danima popunjeni.
 
„Na festival će moći da uđu posetioci koji imaju digitalni zeleni sertifikat, što znači da su vakcinisani ili su preležali kovid, ili oni koji imaju negativan brzi test“, kaže Dijana Babić iz organizacije festivala „Egzit“.
 
Što se tiče testiranja, svi posetioci koji su kupili karte mogu besplatno da se testiraju na novosadskom sajmu.
 
„Juče je testirano 4.120 posetioca 'Egzita' i nijedan nije bio pozitivan“, navela je Babićeva, dodajući da iz organizacije festivala očekuju dnevnu posetu od 40.000 ljudi iz svih delova sveta, najviše iz Evrope.
 
Kako je istakla, festival će biti otvoren velikom ceremonijom, na kojoj će nastupiti Senida, „Hladno pivo“, Roni Sajz i mnogi drugi izvođači.
 
„Jedan veliki apel jeste da svi zamene svoje vaučere večeras di 20 časova jer u protivnom ne možemo da garantujemo da će moći da uđu. Do ponoći mogu da ih zamene na Trgu, ovde na tvrđavi“, istakla je Dijana Babić.
RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: