0
Fudbal

Foto: Twitter screenshot

KAKVA PARTIJA DANACA: Vels nije znao gde bije kada su Dolberg i Brajtvajt ušli u ritam!

Objavljeno: 26.06.21 u 20:02

Danska demolirala Vels u osmini finala Evropskog prvenstva.

Kakav meč je odigrala Danaska! Neverovatnu disciplinu su pokazali Danci, odigrali maestralan meč i potpuno nadigrali Velšane. Slavila je selekcija Kaspera Hjumlenda sa 4:0 i potpuno zasluženo slavila u ovom meču. Golove za Dance postigli su Kasper Dolberg koji je dva puta bio precizan, Joakim Mele je u samoj završnici povisio na 3:0, a u poslednjem minutu meča Brajtvajt je postigao gol koji je krunisao svoju sjajnu partiju.

Vels je prvi krenuo da preti preko Bejla, ali njihova dominacija na terenu trajala je vrlo kratko. Danci su uzeli loptu u noge i konstantno pritiskali selekciju sa ostrva. U 27. minutu Dmsgard je poslao odličnu loptu sa leve strane, a Dolberg je još bolje zahvatio i doveo svoj tim u vođstvo.

Na samom početka drugog poluvremena poveli su Danci sa 2:0, a ponovo je Dolberg postigao gol, ovog puta nakon odbitka. U 88. minutu Jensen je odlično uvideo Melea koji se ubaciovao, levi bek Atalante je napravio dribling i odlično šutirao i došao do svog drugog gola na prvenstvu. U poslednjem minutu je Brajtvajtu priznat pogodak nakon intervencije Var-a.

Hari Vilson je zaradio crveni karton u samoj završnici nakon oštrog starta nad Meleom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter