1
Evroliga

Foto: Twitter

EVROLIGA SE OGLASILA POVODOM POVRATKA OBRADOVIĆA U PARTIZAN: „Ponovo je u igri“!

Objavljeno: 25.06.21 u 21:36

Vest o povratku Obradovića zatresla Evropu.

Nema sportskog sajta koji nije preneo da se Žoc vratio među crno bele. Vest je sa oduševljenjem dočekana kod pristalica Partizana, ali su svi srećni što se Obradović vratio u trenerske vode.

Zvanični profil Evrolige podelio je sliku na kojoj se vidi da se Obradović vratio u Partizan uz komentar „Ponovo je u igri“.

Partizan će naredne sezone igrati u Evrokupu, ali je on pod okriljem Evrolige.

A, oglasio se i Evrokup…

„Najtrofejniji trener evropske košarke u istoriji je kompletirao krug i vratio se u klub gde je počeo svoju trenersku karijeru. Željko Obradović je novi trener Partizana“, stoji na zvaničnom Tviter profilu Evrokupa.

 

Obradović je sa Partizanom osvojio Evroligu 1991. , a to je nakon podviga sa njima uradio još osam puta. Čak pet puta je to uradio sa Panatinaikosom, a po jednu je osvojio sa Huventudom, Real Madridom i Fernerbahčeom.

0
0

1 Komentara

  1. Ne nego zbog Covica i Radonjica .
    Emocija ljubav postenje sinonim za zivot Partizan.
    Neko ima Zoca Danilovica Divca Paspalja Djordjevica Bogdanovica ,a neko nesretnog Covica i Fabrik limenki kkCZ.Nismo isti .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter