FOTO: Zbog udesa u kom je poginuo muškarac, put kod Rakovca bio blokiran skoro pet sati

Muškarac (55) iz Beočina poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 14 časova kod Rakovca, zbog čega je put bio blokiran skoro pet sati.
FOTO: Zbog udesa u kom je poginuo muškarac, put kod Rakovca bio blokiran skoro pet sati
Foto: 021.rs
Kamion i automobil su odneti sa lica mesta oko 18.40h do kada je bio potpuno blokiran put, a formirale su se kilometarske kolone.
 
Do udesa je došlo na putu Novi Sad - Beočin, posle raskrsnice sa Rakovcem, kada je automobil u direktnom sudaru podleteo pod kamion.
 
Kako nezvanično saznaje 021.rs, automobil je iz nepoznatog razloga prešao u suprotnu traku. Vatrogasci su izvukli telo nastradalog iz smrskanog automobila, a služba hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt.
 
 
Uviđaj je još uvek u toku, nakon čega će biti poznato više detalja.
  • dane

    02.07.2022 13:04
    postavite kamere za kaznjavanj
    Problem veoma resiv postaviti nekoliko kamera za merenje brzine i slikanje te kaznjavanje nekulturnih vozaca isto vazi i za kamere na semaforima.
    Pa u drzavama zapada gde su veliki gradovi i zakrcene prometnice pa to je najveci izvor prihoda za lokalne zajednice i sudove ,advokate i Policiju.
    Znaci kad juris imas i novaca pa plati i izgubi poene pa ponovo polazi eto posla i Auto Skolama ma divota. Isto okolo Skola i tgovina tj kafica posatviti na putu izbocine za usporavanje brzine ma sve je resivo.
    Kazne nisu za profit vec vaspitanje i teranje u red po zakonu. Staticne kamere su samo isplative od kazni i dobra investicija.
  • Dimitrije

    28.06.2021 11:01
    Guzva
    Taj put je definitivno preopterecen, ne osecam se bezbedno dok vozim tuda. Vidim da se ljudi zale na kamione ali ne mozemo ih se otarasiti kad imamo cementaru i druge firme u beocinu. Vidim da je neko napisao i da se to prevozi prugom ili brodom ali to nije bas realno. Kamioni su najbolja i najprakticnija opcija. Nazalost mesta bas i nema da se put prosiri na dve trake u oba pravca ali i da ima mesta onda bi bilo jos teze skrenuti u sve ulicice koje izlaze na put, tako da cemo morati da cekamo da izgrade brzu saobracajnicu od ns do backe palanke i onda i neki most koji ce da predje preko dunava.
  • Osoba M

    26.06.2021 21:13
    Neki se secaju da je do cementare nekada isla pruga, ali kome jos treba jedan od najjeftinijih prevoznih sredstava, zaista?! Doduse, jeftiniji je recimo vodeni saobracaj, kada bi samo pored Beocina postojala neka reka...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika