FOTO: Postavljene česme na najfrekventnijim lokacijama u Novom Sadu

Na nekoliko najfrekventnijih lokaliteta u gradu postavljene su trajne i privremene česme kako bi građani mogli da se rashlade.
Kako iz JKP "Vodovod i kanalizacija" navode u saopštenju, česme su postavljene kako bi sugrađani mogli da se rashlade tokom trajanja "vrelih" letnjih dana.
 
Česme su postavljene u Zmaj Jovinoj kod broja 14, Kralja Aleksandra kod broja 4, na tri lokacije na Sunčanom keju (kod pristana, Doma vojske i košarkaškog terena), na Keju žrtava racije kod spomenika "Porodica", u Limanskom partku kod skejt parka i kod dečijeg igrališta, na uglu Ive Andrića i Bulevara cara Lazara.
 
 
Jedna česma je postavljena i na kružnom toku kod Instituta za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici (Ulica Branislava Bukurova).
 
 
Iz Vodovoda apeluju na sve građane da ne lome postavljene česme, te i da ih nakon upotrebe zatvaraju jer u suprotnom pričinjavaju veliku štetu kako samom Vodovodu, tako i Novosađanima zarad kojih su i postavljene.
  • Обсервер

    26.06.2021 12:00
    Хвале вредно
    Похваљујем овај потез водовода, одавно нам је нешто овако било потребно. Може се рзмишљати о даљим корацима ка усавршавању оваквог поклона за мештане и за туристе. Не верујем да ће се због тога смањити посете кафићима.
  • Salajčan

    25.06.2021 16:54
    ?
    Na Salajki fale arterski bunari koje su iz nepoznatih razloga posklanjali ovi što su osveštavali vodovod.
  • Limanac

    25.06.2021 16:52
    Super
    Bilo bi još bolje da su česme sa senzorom ili da se npr voda pušta pritiskom na pedalu ili sl.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti