Jet set

Dženifer Aniston otkrila kakav odnos ima s Bredom Pitom

Dženifer Aniston otkrila kakav odnos ima s Bredom Pitom
Foto: Arhiva / Ilustracija | Dženifer Aniston otkrila kakav odnos ima s Bredom Pitom

Glumica Dženifer Aniston uvijek je držala do svoje privatnosti, pa tako ni nakon razvoda od Breda Pita nije komentarisala pisanje medija.

U par navrata, vrlo oskudno je komentarisala razvod, njihov odnos. Jednom prilikom je izjavila da "nije kul" to što je Anđelina Džoli dala intervju u kojem je pričala o tome kako su se Bred i ona zaljubili i kako je jedva čekala da dođe na snimanje filma "Gospodin i gospođa Smit", a tada su Dženifer i Bred još uvijek bili u braku.

Međutim, tokom gostovanja u emisiji "The Howard Stern Show" ona je odlučila da odgovori.

Na pitanje voditelja da li joj je bilo neprijatno kada je prošle godine tokom izolacije učestvovala u virtuelnom čitanju scenarija za film "Fast Times at Ridgemont High", u kojem je učestvovao i Bred Pit, Anistonova je rekla: "Ne! Bilo je jako zabavno. Znaš, Bred i ja smo drugari. Mi smo prijatelji, razgovaramo. Nema nikakve neprijatnosti, osim možda za one koji su gledali i željeli da je bude", rekla je, prenosi b92.

Takođe, voditelj je pitao glumicu i da li pronašla ljubav, na šta je odgovorila: "Nisam. Do sad nije bilo velikih uspjeha, ali uvijek sam, naravno, otvorena za to", iskrena je Anistonova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije