0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

ITALIJANI OSLABLJENI STIŽU U BEOGRAD: Evo za koje igrače se odlučio selektor Saketi

Objavljeno: 25.06.21 u 12:39

Turnir uskoro počinje!

Sve je spremno za start kvalifikacionog košarkaškog turnira u Beogradu.Iz obe grupe u polufinale odlaze po dve ekipe, a onda se igra veliko finale.  Samo pobednik turnira će ići na Olimpijske igre u Japanu. 

Selektor Igor Kokoškov neće moći da računa na neke od najboljih igrača, ali Italija se takođe nalazi u problemu sa sastavom. Najveća zvezda i lider ekipe Romea Saketija biće Nikolo Meli iz Dalas Maveriksa.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI POVRATAK: Čuveni reprezentativac Srbije ponovo u Partizanu!

Italija dolazi u sledećem sastavu: Marko Spisu (Sasari), Nikolo Manion (Golden Stejt), Stefano Tonut (Venecija), Nikolo Meli (Dalas), Simone Fontekio (Alba), Amedeo Tesitori (Virtus Bolonja), Đampaolo Rići (Virtus Bolonja), Avudu Abas (Virtus Bolonja), Rikardo Moraskini (Armani), Mikele Rucier (Vareze), Mikele Vitali (Bamberg), Ačil Polonara (Baskonija), Muhamet Diuf (Ređo Emilija), Alesandro Pajola (Virtus Bolonja).

Azuri se u glavnig gradu Srbije nalaze u grupi B i igraće protiv Portorika i Senegala. Nacionalni tim Srbije će u grupi A odmeriti snage sa  Filipinima i Dominikanskom Republikom.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter