VIDEO Jeremić otišao kod Vučića: "Vikao je, psovao, pretio"

Predstavnici Narodne stranke otišli su danas u Predsedništvo Srbije kod predsednika države Aleksandra Vučića.
Povod tome bila je jučerašnja izjava predsednika Vučića da predstavnici Narodne stranke "dođu da ga linčuju ako smeju" i da će on izaći na kraj s njima. Na Andrićevom vencu danas su se pojavili Vuk Jeremić, Miroslav Aleksić, Borislav Novaković i Vladimir Gajić.
 
Oni su ušli u zgradu Predsedništva, kada je došlo do susreta Vučića i opozicionih političara.
 
"Sišao je predsednik i sav se tresao. Ljudima iz obezbeđenja je bilo neprijatno. Počeo je da se dere i da se unosi nama u lice i da govori: 'Hajde me tuci'. Oko njega u tom trenutku bilo je obezbeđenje. Da sam ga dodirnuo, zna šta se šta bi bilo po službenoj dužnosti. Rekao je 'gde hoćeš?', rekao sam da izađe napolje, ali nije smeo. Došao je, vikao je, psovao je, vređao je. Pretio je Bori Novakoviću, Miki Aleksiću, meni se unosio u lice, govorio da sam lopuža, ja sam mu na to odgovorio najblaže što sam mogao - rekao sam mu da je izdajnik. Pitao sam da li pred kamerama sme da ponovi to što je rekao i da li sme da ode na RTS i da razgovaramo, vrlo eksplicitno je rekao da ne sme", rekao je Jeremić.
 
 
Kako je dodao Jeremić, Vučić je pozvao da ih bije, a oni su se pojavili kako bi ga pitali da li je normalno da javno, preko televizije, poziva građane i političke protivnike da ih tuče.
 
"To je bio naš plan, ali do toga nije došlo, jer je on sišao sa četvoricom-petoricom iz obezbeđenja i počeo na nas da viče. Imamo nekoliko svedoka, tu je i advokat Vladimir Gajić, koji su čuli da je predsednik republike na moje pitanje da li je spreman da izađe i da razgovara sa mnom, da to što je rekao kaže i pred kamerama televizije, rekao 'ne'. Nadam se da će svoju odluku revidirati i da će pristati da razgovaramo na televiziji", zaključio je Jeremić.
 
  • g pen

    28.06.2021 06:55
    Koji, bravo!!! Ali te reci ne dopiru do ogranicenih u vaspitanju i u glavi, naravno.
  • Profa l sektor

    27.06.2021 22:19
    Prostota
    A ti narode cuti i trpi 30 godina ovaj cirkus i pakuj kofere svojoj deci. Celu ovu kastu parazota mi placamo. Dogodine na Malti.
  • Koji

    27.06.2021 01:13
    ste vi botovi
    Ne trudite se, tužne i bezube duše, bez ijedne sopstvene misli. Ne gurajte noseve ovde, već gledajte pred sebe. Ne uspeva vam provokacija. Ovo je Vojvodina. Možda smo pitomi i pristojni, ali nismo glupi. Negde drugde trošite svoje prste na kucanje gluposti, laži i spinova. Ne radi vam radnja ovde.

    Možda možete da ubeđujete one jadnike dole koji još uvek kao da su pod Turcima, da im pokazujete slike i pričate priče. Mi smo vas već odavno shvatili i odbacili. Ne trudite se.

    Vratite se svom predsedniku, neustrašivom vođi koji vas dan za danom ujeda i odgriza po komad mesa, a zauzvrat vam nudi malo kafe i ulja. Neka hvala, mi smo ovde već imali bolje. Imamo svoje, vašeg nam ne treba.

    Neodređena imena: Jeca, sara, Tea (koja o sebi piše u muškom rodu u postu desetom po redu)... sve vas znamo. Vidimo vas na ulicama. Slušamo vas i sad, u jedan ujutru kroz otvorene prozore, kako vrištite pripiti po ulicama našeg grada. Gledamo kako lomite ruke i noge ljudima u nesvesti.

    Ne smete. Ne smete da u svojoj okolini, svojim prijateljima i porodici priznate: "Jeste! Ja pišem te komentare jer mi naređuju!" Ne smete da deci pogledate u oči od stida. Možda i straha. I to je u redu. Ali ostanite tamo negde daleko na internetu. Nemojte nam još i dolaziti. Imamo svega što nam treba ovde.

    Ostanite tamo gde vas slušaju. Mi smo odavno prestali čak i da se okrećemo od vas. Sada ste samo pozadinska buka, tihi šum na granici čujnosti. Samo idite nazad i ostavite nas na miru. Ne radi vam stvar ovde.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.