25. jun  2021. 12.03  | Izvor: RTV (Ljubenko Zvizdić)

Fudbal: FK Spartak u staroj bazi na Zlatiboru (AUDIO)

NOVI SAD -

Fudbaleri Spartaka otputovali su na Zlatibor gde će ostati na pripremama do 8.jula

audio icon

Za vreme dvonedeljnih priprema u Subotici Spartak je zabeležio pobedu ptrotiv TSC-a, izgubio od Krila Sovjetov i remizirao sa Proleterom u Novom Sadu.

25, , 06, fk, spartak

Klub su napustili Branimir Jočić, kome je istekao ugovor, i Nikša Vujanović, koji je sporazumno raskinuo ugovor sa Subotičanima. U klub je došao štoper Vuk Bogdanović. Bogdanović je rodjen 2002. godine, bivši je kapiten omladinske ekipe Voždovca i omladinski reprezentativac Srbije. Na Zlatibor je otputovao 31 igrač.

“Kao i svaki put akenat je na usavršavanju naše igre, pre svega u radu sa loptom i na fizičkoj spremi. Zadovoljni smo odradjenim pripremama u Subotici. Na pripremama je bio veliki broj mladih igrača, a formu smo pratili odigravanjem kontrolnih utakmica.

Pre svega, vreme nas je dobro služilo i na Zlatibor odlazimo, čini mi se, u pravo vreme kada su ove visoke temperature počele da nas ozbiljno remete u sprovođenju plana priprema. Generalno sve ide prema planu i verujem da ćemo maksimalno spremni dočekati početak novog šampionata,” kaže šef stručnog štaba Subotičana Vladimir Buač.

Na priprama na Zlatiboru u planu je i odigravanje pet kontrolnih utakmica sa Dečićem, Radničkim iz Surdulice, Mladošću iz Lučana i Mornarom.