Ilustracija (©Shutterstock)
Ilustracija (©Shutterstock)

Kenija: Najrobi Siti Stars cilja petu vezanu pobedu, Nzoja posti šest mečeva

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.06.21. | 11:43

Sudar ekipa iz gornjeg i donjeg doma šampionata

Možda je kasno za razmišljanje o tituli, ali kako Najrobi Siti Stars igra poslednjih sedmica ne bi bilo iznenađenje ako se probije u gornji dom. Nzoja Šugar će pokušati da ga osujeti i osveti mu se za poraz njihovoj prvoj utakmici (14.00).

Ovo će biti tek njihov drugi susret, a Siti Stars je pobedio Nzoju sa 2:0 u novembru prošle godine, zahvaljujući golovima Antonija Kimanija i Olivera Malobe. Od tada su oba tima prošla kroz različite faze u svojim kampanjama, uključujući duge nizove bez pobeda za oba tima u različito vreme, a Nzoja je doživela i smenu trenera Petera Mvaure, kojeg je zamenio Ibrahim Šikanda.

Izabrane vesti

14.00: (2,95) Nzoja Šugar (3,00) Najrobi Siti Stars (2,45)

Nzoja je imala sedam mečeva bez pobede od onog prvog poraza od Siti Starsa, pre nego što je uživala u nekoliko pobeda, a poslednje slavlje zabeležila je protiv Gor Maije u februaru. Od tada je nanizala šest susreta bez trijumfa. S druge strane, Simba iz Najrobija je imao niz od osam mečeva bez pobede, koji je počeo u decembru. Imali su Starsi, međutim, nekoliko dobrih serija, uključujući trenutni niz od četiri pobede.


Kormilar Nzoje Ibrahim Šikanda veruje je da će njegov tim protiv Najrobi Siti Starsa "skupo da proda kožu"."Spremni smo da se suprotstavimo rivalu. Niko ne bi trebalo da nas potcenjuje. Znamo da je Siti Stars dobar tim, ali i mi smo takođe", rekao je Šikanda.

Dok je Najrobi u gornjoj polovini tabele, na poziciji šest sa 29 bodova iz 20 mečeva, Nzoja Šugar je u donjoj, na 14, mestu sa oskudnih 17 bodova iz 19 duela.


tagovi

AfrikaKenija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara