Morata: Razumem kritike, ali pretnje smrću su previše

Fudbal 25. jun 202110:57 0 komentara
David Ramos/Getty Images

Alvaro Morata prolazi kroz težak period na Evropskom šampionatu. Iako je Španija prošla grupnu fazu, napadač Juventusa je na meti žestokih kritika zbog svojih igara.

 

Do sada je postigao jedan gol i to u remiju protiv Poljske. U prvom meču protiv Švedske promašio je nekoliko velikih prilika, a duelu sa Slovačkom nije iskoristio penal. Navijači u Sevilji su mu žestoko zviždali pre početka mečeva.

Međutim, neki nisu samo na tome ostali. Morati i njegovoj porodici je upućeno nekoliko veoma ozbiljnih pretnji.

Razumem kritiku što nisam postigao gol, ali pretnje smrću mojoj deci su nedopustive. Stavite se vi u moju poziciju. Ne spavam noćima zbog adrenalina. Srećan sam što smo prošli dalje, međutim ovakve poruke me uznemiruju i onemogućavaju da svoj posao radim na pravi način”, rekao je Morata.

I pored kritika Morata ima puno poverenje selektora Enrikea. Sigurno će zauzeti svoje mesto u napadu za meč protiv Hrvatske u osmini finala.

Najvažnije je da smo u osmini finala. Mislim da iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje. Verujem da možemo daleko da doguramo, iako smo loše počeli. Uspeh tima je na prvom mestu. Ko postiže golove, nije važno, dok god pobeđujemo“, rekao je Morata.

Španija i Hrvatska svoj meč osmine finala igraće u Kopenhagenu u ponedeljak u 18 časova.

Gde gledati EURO 2020?

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko. (PROMO)

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!