Ilustracija (©Shutterstock)
Ilustracija (©Shutterstock)

AUSTRALIJA: Avondejl u seriji, Kvinslend juri plej-of, nema goreg od Blu Endželsa

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.06.21. | 09:30

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na Petom kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Australija 2)

Okšraj Hrvata i Italijana u Australiji. Klubovi migranata iz Evrope Melburn Najts i Avondejl susreću se danas u okviru 18. runde šampionata Viktorija. Avondejl je lider sa 29 bodova, dok je Melburn na petom mestu sa pet bodova manje. Ujedno, gosti su u boljoj formi, pošto su neporaženi na 14 poslednjih mečeva u svim nadmetanjima, dok je Najts dva puta izgubio na pet proteklih duela.

DANDENONG SITI - HELDELBERG, 12.30

(Fudbal, Australija 2)

Fenjeraš prvenstva Viktorija u okviru drugog ranga Australije dočekuje danas trećeplasirani Heldelberg i teško da ima čemu da se nada. Kod kuće nije slavio na 11 prethodnih mečeva na svim frontovima i u veoma je lošoj formi, te gosti imaju priliku da nastave pobedničkim putem. U prošlom kolu Heldelberg je prekinuo post dug tri meča i sada mu se pruža prilika za još jedan trijumf. Dodajmo i da je na četiri poslednja susreta igrao 0-2.

SENTENARI STORMERS - U. KVINSLEND, 12.30

(Fudbal, Australija 2)

Daleko su Sentenari Stormers i Universiti Kvinslend od plej-of zone, mada su gosti u dobrom ritmu i nije nemoguće da se umešaju u bitku za finalnu seriju. Sa druge strane, domaćin je nadomak zone ispadanja, sa samo bodom više od davljenika, ali dva vezana remija posle niza od osam poraza u svim takmičenjima su određeni pomak. Kvinslend je nanizao četiri duela bez neuspeha, na devet koraka je od top četiri i ovo mu je idealna prilika da uhvati priključak za vrhom.

KROJDON - BLU ENDŽELS, 12.45

(Fudbal, Australija 2)

Dva najslabija tima prvenstva Južne Australije Krojdon i Blu Endžels sukobljavaju se u okviru 10. kola. Domaći su sakupili devet bodova, dok je Blu Endžel fenjeraš sa samo jednim. Krojdon je u prošlom kolu slavio posle pet duela bez pobede u svim takmičenjima, a Endželsi su početkom juna zabeležili tek jedan remi, što im je jedini pozitivni rezultat ove godine.


tagovi

Australija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara